Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Muzyka][Premiera] Demonologia II - Słoń

Baidu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Powiem kilka słów na jego temat.

Większość jego piosenek, jest nudna. Nic nie wnosi. Śpiewanie o niczym, rozumiem jakby wyraził tak wielki ogrom słów i inteligencji jak w piosence : huczuhucz - gdyby nie to.
tutaj jest śpiewanie o niczym.. jp,jp. jestem pro, etc. ale poczekam, chętnie do października, aby zobaczyć premiere.

Opublikowano

Większość jego piosenek, jest nudna. Nic nie wnosi. Śpiewanie o niczym, rozumiem jakby wyraził tak wielki ogrom słów i inteligencji jak w piosence : huczuhucz - gdyby nie to.

tutaj jest śpiewanie o niczym.. jp,jp. jestem pro, etc. ale poczekam, chętnie do października, aby zobaczyć premiere.

Sam nie lubię zbyt Słonia i nie jestem zbyt za nim, ale zapowiedź nowej płyty i nutka "Love forever" zrobiły na mnie wrażenie.

Opublikowano

Oj już szykuje hajs.

I niektóre muzyki ma naprawdę spoko i świetnie do nich rymuje np. "Od Zmierzchu Do Świtu"

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

rozumiem jakby wyraził tak wielki ogrom słów i inteligencji jak w piosence : huczuhucz - gdyby nie to.

Proszę, skończ swój marny foruming na temat rapu bo mnie dobijasz... Oczywiście całego posta nie przeczytałem (prawilnie)

Mnie ten wack nie obchodzi. Niech se wydaje, tylko żeby przygłupy nie chodziły puszczając to z telefonu.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Kolejne gówno od tego frajera?

Widzę wielki miłośnikp Słonia ;) Nie musi ci się podobać, ale nie musisz od razu się w taki sposób na jego temat wypowiadać....

Opublikowano

Nie słucham polskiego rapu, ale Słonia kojarzę. Muszę powiedzieć, że D1 była beznadziejna. Przesłuchałem ze 2 nutki i odpuściłem. Na D2 nie czekam i nawet nie będę miał zamiaru słuchać.

1374779867-U977016.png

Opublikowano

CO?

Dobra koniec tych zjebanych wywodów bo aż po oczach napierdala. Nie znasz się na tej muzyce. Zacznijmy od tego że tutaj nikt nie śpiewa (śpiewać to może sobie Steczkowska) raperzy rapują, rytmicznie składają rymy i wersy, całkiem inna sztuka (i to jest zasadnicza różnica), po drugie jakie kurwa śpiewanie o niczym, masz tekst to go słuchaj, a to że nie wniósł żadnej wartości w postaci nauki to nie jest ważne bo nie o to chodzi w horrorcore, po za tym mamy tu braggę, a pierdolenie że: "Śpiewanie o niczym, rozumiem jakby wyraził tak wielki ogrom słów i inteligencji jak w piosence : huczuhucz - gdyby nie to" nie ma sensu bo nie to się tu kurwa liczy przekaz ssie jak się nie potrafi rapować, huczu to jeszcze większy wack od Słonia, smutny raper który nawet swoich tekstów na koncertach nie pamięta, kurwa beka.

Sam nie lubię zbyt Słonia i nie jestem zbyt za nim, ale zapowiedź nowej płyty i nutka "Love forever" zrobiły na mnie wrażenie.

To loveforever takie fajne?

Opublikowano

CO?

Dobra koniec tych zjebanych wywodów bo aż po oczach napierdala. Nie znasz się na tej muzyce. Zacznijmy od tego że tutaj nikt nie śpiewa (śpiewać to może sobie Steczkowska) raperzy rapują, rytmicznie składają rymy i wersy, całkiem inna sztuka (i to jest zasadnicza różnica), po drugie jakie kurwa śpiewanie o niczym, masz tekst to go słuchaj, a to że nie wniósł żadnej wartości w postaci nauki to nie jest ważne bo nie o to chodzi w horrorcore, po za tym mamy tu braggę, a pierdolenie że: "Śpiewanie o niczym, rozumiem jakby wyraził tak wielki ogrom słów i inteligencji jak w piosence : huczuhucz - gdyby nie to" nie ma sensu bo nie to się tu kurwa liczy przekaz ssie jak się nie potrafi rapować, huczu to jeszcze większy wack od Słonia, smutny raper który nawet swoich tekstów na koncertach nie pamięta, kurwa beka.

To loveforever takie fajne?

http://www.youtube.com/watch?v=jdhrRZBep6A

Dobra beka z tej piosenki :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...