Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Gdzie lootować itemki/skrzynki

Nonenick40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i56psm.png

LEGENDA:

Obszary zaznaczone na czerwono(są to obszary najbardziej preferowane przeze mnie):

West Boulder:

+: Skrzynki występują często i w wielu miejscach. Bronie, plecaki oraz inne wyposażenie występuje losowo w paru miejscach. Co 4-5 serwer jest sniperka, czasem wcześniej ( zależy od szczęścia )

-: Średnia odległość od "Strefy Bezpieczeństwa". Nie najłatwiejszy dostęp do środka (najłatwiej przejść przez kamienie, które są po lewej stronie od głównego wejścia).

Norad Military Base:

+: Nieduża odległość od "Strefy Bezpieczeństwa". Często występujące wyposażenie "na wolnym powietrzu". Ze skrzynek z reguły wypadają dobre przedmioty.

-: Liczne zombie. Skrzynki mogą pojawić się w wielu miejscach, jednak pojawiają się one rzadko.

Camp Splinter:

+: Nieduża odległość od "Strefy Bezpieczeństwa". Często występujące wyposażenie "na wolnym powietrzu". Ze skrzynek z reguły wypadają dobre przedmioty. Wygodna eksploracja.

-: Mało skrzynek, czym spowodowana jest mała przestrzeń.

Obszary zaznaczone na żółto(są to obszary średnio preferowane przeze mnie):

Campos City:

+: Często występujące: dobre, wolno leżące przedmioty.

-: Duży teren. Mało skrzynek. Dużo lootujących tam osób.

Ridgeway airport:

+: Często występujące: skrzynki z dobrymi przedmiotami oraz dobre, wolno leżące przedmioty.

-: Ogromny teren do eksploracji oraz bardzo liczne zombie.

Obszary zaznaczone na czarno(są to obszary niepreferowane przeze mnie):

Boulder City:

+: Czasem występujące dobre przedmioty.

-: Ogromny teren do eksploracji oraz bardzo liczne zombie

Hidden Forest:

+: Rzadko występujące skrzynka.

-: Strata czasu.

Glenwood springs:

+: Czasem występująca skrzynka w kraterze obok Hammera oraz rzadko występujące pistolety w spalonych domach.

-: Strata czasu ( duży teren ).

Są to miejsca które JA (jako doświadczony gracz Infestation) preferuje do lootowania przedmiotów (Każdy może mieć inne zdanie).

Zanim napiszesz głupi post np.: " TEN PORADNIK JEST CH**OWY, WSZEDŁEM NA x SERWERÓW I NIC NIE ZNALAZŁEM."... Upewnij się że lootujesz na serwerach na których nikt nie gra, ponieważ jeżeli wejdziemy na serwer 5+ osób to jest duża szansa że ktoś tam już był. Dlatego preferuje serwery prywatne ( najlepiej te z hasłem, ale publiczne-prywatne też mogą być, byle z małą ilością graczy [1-5] ), serwery rosyjskie lub lootowanie rano kiedy osób na serwerach jest najmniej :).

Opublikowano

Ogólnie fajnie że coś takiego zrobiłeś ale nie pomaga mi to za bardzo bo w np West Boulder nie widze skrzynek a wchodzę na 10 serwerów, może dlatego ze nie wiem gdzie szukać? :) Ale masz lajka :)

Opublikowano

Trv13e... Wiesz, to zależy od szczęścia, a może po prostu tak jak mówiłeś nie wiesz gdzie szukać... Mi też sie trafiało tak że przez 10 serwerów tylko jedna skrzynka. Ps: Dzięki za lika ;.d

Opublikowano

Ładny poradniczek, jak najbardziej like it Szmat....xD

- Ale nie zgodze sie jeśli chodzi o Norad, napisałeś rzadko wystepujące skrzynki, dafuq... W tunelu 1 skrzynka mysle ze na moje oko co 2-3 serwer kolo helikoptera skrzynka, na wiezy skrzynka bodajze 4 miejsca sa spawnu Item boxow...

- Camp splinter, ehem ja baardzo rzadko tam bywam ale też zawsze sie jakiś dobry itemek tam trafii, a juz napewno z 1 skrzynka...

- West boulder, no tu masz w sumie racje jesli chodzi o daleka odleglosc.

- Campos city, serio tam sie respia item boxy? Nie wiedzialem xD w ktorym miejscu?

- Boulder city, czasem wystepujace przedmioty? Przecież to jedno z najlepszych miejsc do lootowania skrzynek xD

Suma sumarum podanik spoko.

Opublikowano

Poprawka: Hidden Forrest, tak jest MASA SKRZYNEK, na każdym serwerze 2 skrzynki, ale to jest strata czasu bo ze skrzynek lecą:

Wody, jedzenie i chemlighty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...