Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Skarga na modów.

HabbaBabba:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od kilku dni na forum siedzialm anonimowo, wiele osób skarżyło się na modów. No to popatrzyłem w kilku działach, z racji iż zainteresowałem się komputerami często tam wchodziłem. I widać tam, że modzi w ogóle się nie udzielają, tylko zwykli użytkownicy i czasem kidmodzi. Patrzyłem też na inne działy, w metinie takiej sytuacji nie ma, w team fortess ( jak sie nie myle to chyba ten dział) mod daje warny za poprawne posty, zresztą to się dzieje w wielu działąch.. Może czas na jakieś zmiany? :F To nie jest multi czy coś, tylko po prostu taka prawda. I tak pewnie zbanujecie to konto to może kto się zgadza niech daje lajka ;d

Opublikowano

Jeżeli widzisz brak aktywności, złe zachowanie lub inne nagminne praktyki u kidmoderatorów, czy moderatorów powinieneś przedstawić sytuację jednemu z GM.

Opublikowano

Nie gadaj, że w komputerach modzi się nie udzielają -.- Ja zawsze widzę na wierzchu posty, któregoś z modów. Co do TF to nie wiem. Napisz do jakiegoś globala i tyle. A jak sądzisz, że warn jest niesłuszny, to się odwołuj.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...