Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] opuszczono mecz

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Dzisiaj rano ( 11:00 ) chciałem zagrać jedną rundkę. Znalazło rozgrywkę, kliknąłem akceptuj czas dobiegł do końca i dwie osoby nie akceptowały. Powinno wrócić mnie do kolejki, jednak tego nie zrobiło. Do rozgrywki nie mogłem wejść bo pisało że jestem już w kolejce... Wyszedłem z lola i uruchomiłem ponownie to wyświetliło że opuszczono mecz, odnów połączenie 0.o Nawet nic się nie dzieje jak klikam odnów połączenie. Utrzymuje się to do tej pory. Jakieś pomysły ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Kiedyś był podobny problem miałem to samo jak się weszło do kolejki to szukało BARDZO długo mecz i nie dało się wyjść z tej kolejki pózniej bylo jak piszesz "reconect" do meczu. To powinien być błąd riotu więc nie mart się poszukaj jeszcze po necie na pewno nie tylko tutaj będziesz miał rozwiązanie.

Opublikowano

Odczekać przy włączonym kliencie czy co, bo przecież ten problem jak pisałem utrzymuje się już od 11.

@EDIT Już po problemie, przeszło dopiero teraz. Dzięki za pomoc.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Odczekać przy włączonym kliencie czy co, bo przecież ten problem jak pisałem utrzymuje się już od 11.

Aha, sry nie doczytałem, że od 11.

W takim razie spróbuj może repair client?

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...