Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] XenoxMt2 problem z launcherem

lost1karma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chcialem po dłuższej przerwie wrócić na ten serwer , sciagam wszystko pieknie ladnie odpalam launchera , pisze ze brak dostepu , antyvir jest wył , a dalej ikonka znika , system to XP, nie wiem w czym jest problem prosze o szybka pomoc :)
zarzucam screena :

http://www.iv.pl/images/32744958768080187111.jpg

dodam iż , zapore mam wył, anty też a launcher nie ma ikonki takie jak powinna , po minucie launcher znika

Opublikowano

weź prawym na ikonkę

właściwości - zabezpieczenia - zaawansowane - uprawienia dodaj dla wszystkich użytkowników komputera i zastosuj.

ew. prawym na ikonkę - rozwiąż problemy ze zgodnością - wypróbuj zalecane ustawienia - potem odpali ci się moze i zaakceptuj i zastosuj

Opublikowano

Problem jest w tym ze na poprzednim systemie win 7 był taki sam problem dawałem rozwiąż problemy z zgodnościa i bylo ok , a teraz na starszym xp nie ma tej opcji jak również brak tego co podałeś wyżej własciwosci zabezpieczenia zaawansowane . Nic kompletnie zero

Opublikowano

@Refresh wypakowalem jeszcze raz paczke jakas z neta która powinna naprwaic to teraz wystepuje blad

Fatal error file not exist pack/index

Prosze o szybka pomoc

nawet gdy wkleiłem index z innego metka to teraz launcher sie nie chce odpalic

Opublikowano

No klienta sciagłem prosto ze strony serwera , z linku 3 , gdyż 2 sa nieaktualne .. Problem w tym , że na forum xenoxa też napisalem w sprawie tego launchera jeden z guru jesli to tak moge ująć podał mi pewną paczkę bym ja wciepał do klienta , pojawiał sie log ze brakuje pliku index , po czym go wkleiłem a teraz jak wyjasnilem wczesniej nie odpala sie wgl launcher wszystko wył . a nadal problem istnieje wiece nie mam pojecia co może być nie tak po mojej stronie , czy po stronie klienta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...