Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem na stronie. Zalogować sie zaloguje lecz jak gdzies wejde to mnie automatycznie mnie wylogowuje i przez to nie moge wejsc do PA. Ktoś mi pomoże,bo nie wiem co sie dzieje. strona php fusion na cba.pl

Opublikowano

A i tak po za tym, to najlepiej jakbyś zmienił skrypt. PHP-Fusion ma wiele dziur, które pozwalają na ataki XSS i SQL Injection, nie ma hashowanych haseł użytkowników, tak więc każdy lajter mógłby wykraść dane graczy.

--EDIT--

Nie działa ponieważ podczas instalacji skryptu podałeś adres: http://www.funnycraft.pl zamiast http://funnycraft.cba.pl a przecież adres pierwszy nie istnieje.

Opublikowano

Proszę na razie nic nie robić, tylko powiedzieć z której wersji korzystać : ) / Lub wysłać pliki, z których instalowałeś skrypt.

Opublikowano

<?php
// database settings
$db_host = "mysql.cba.pl";
$db_user = "zaslaniam";
$db_pass = "zaslaniam";
$db_name = "funnycraft_cba_pl";
$db_prefix = "fusionDb142_";
define("DB_PREFIX", "fusionDb142_");
define("COOKIE_PREFIX", "fusionmp4vA_");
?>

Opublikowano

Jeszcze raz poproszę. Proszę o podanie wersji CMS. Np. PHP-Fusion v7.02.07, lub wysłanie plików z których skrypt został zainstalowany : )

--EDIT--

W bazie danych to będzie, ale żebym mógł pomóc, muszę wiedzieć z jakiej wersji skryptu korzystasz..

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...