Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Combat Arms chams

SDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy miałby ktoś działającego chamsa, który można podpiąć pod injectora?

Potrzebuję ponieważ jeszcze nie jestem na tyle dobry, a muszę grać z na prawdę dobrymi graczami.

Chams albo aimbot.

Dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Nie ma bypassa czyli nie ma chamsa. Aima masz w hackach.(w większości ze spamem)

Jak chcesz słabych graczy to idź na delte. Ew szukaj roomów z low rangami.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Właśnie szukam bypassa, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Dlaczego tak trudno znaleźć, pamiętam rok temu bardzo dużo tego było.

Opublikowano

Bo nie działa. Więc nie wiem na co go szukasz... Spatchowali już go z pół roku temu i teraz nie ma chamsów żadnych.

Opublikowano

No dobra nie ma bypassa a LoadedCheat to niby skąd ma chamsa?

Jest jakiś chociaż wallhack do pobrania?

Ty się pytałeś o samego chamsa -.- Taki jest ciężko wykrywalny. A po loaded dostaniesz bana w tydzień.

Opublikowano

Tylko trzeba najpierw znaleźć coś co nie spami, bo jak widze niektórzy mają chamsa i aimbota i już któryś dzień z rzędu.

Ponawiam pytanie, posiada ktoś wallhacka?

Opublikowano

Powiedzmy, że kupie VIP LoadedCheat gram ostrożnie i nie na wszystkich hackach tylko chams i aimbot ustawiony na brzuch.

Jest prawdopodobieństwo nie wykrycia hacka?

Opublikowano

Nie ma bypassa czyli nie ma chamsa. Aima masz w hackach.(w większości ze spamem)

Jak chcesz słabych graczy to idź na delte. Ew szukaj roomów z low rangami.

Po co bypass do chamsa?

Bo nie działa. Więc nie wiem na co go szukasz... Spatchowali już go z pół roku temu i teraz nie ma chamsów żadnych.

Spatchowali bypassa pół roku temu? patchują go co tydzien...

Nie ma chamsów? oczywiscie,że są ,tylko nie w obiegu dla zwyklych osob.

Było, ale już nie ma i raczej nie będzie.

Było, ale już nie ma i raczej nie będzie.

Co? Było i zawsze będzie ,teraz też jest ;)

Ty się pytałeś o samego chamsa -.- Taki jest ciężko wykrywalny. A po loaded dostaniesz bana w tydzień.

Sam chams czy z opcjami jest wykrywalny tak samo... nie ma tu żadnej różnicy ,dlatego nie robi sie samego chamsa tylko z innymi funkcjami.

Zawsze jest. W logach i tak będzie widać, że go używasz.

Co jest w logach? tylko to jakich klawiszy użyłeś podczas gry...

@topic co wy ludziom wkręcacie o tych hackach... Gdzie jest omek i enzill.. pozmienialo sie tu..

zrobil bym ci tego chamsa ale nie mam za wiele czasu narazie

trzymaj ,to wiem,że zaufana marka i mają świetne cheaty w sumie jak wszyscy ludzie od Gordona ;)

ZAREJESTRUJ SIE TU:

http:hca.nxxxet/ 

DOWNLOAD

http://speedy.sh/R8WpU/MPHCA-Loader.exe
SKAN
https://www.virustotal.com/pl/file/0cb7ff00c8bfba604045236d5785f03713a58f6d8afcc5851e40f4b87f9daa9d/analysis/

odplasz jako admin wpisuejsz login i haslo wybierasz cheata undeteced klikasz load a potem odpalasz gre.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...