Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodawanie kasy do CSR Racing? WTF?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Obszukałem całego (chyba) interneta, i nie moglem znaleźć program którym był mógł sobie dodac kase/te gold tokeny czy jakoś tak.

Albo jakiegoś save'a (wiem, jest 1.257.756.987 czy cos w tym stylu, lecz to za duzo kasy, a samochodów sprzedawać nie można) :D.

Czy jest możliwość jakoś zostawienia sobie kasy a usunięcia samochodów ?

Jest jakiś sposob na dodawanie sobie kasy w tej grze? :D

Opublikowano
http://www.youtube.com/watch?v=Zfm8XGeV-yU - takie trudne wpisać CSR Racing Hack? Tam wgrasz swój save, czy coś i tyle.
Opublikowano

Le
cz nie chcę Mieć 10 liczb po przecinku tylko tyle ile bym najlepiej by było-chciał :)

PS. Od tego filmiku zaczynałem szukanie :)

http://www.cih.com.tw/gamecih.html

- nawet na naszym forum jest... Ale gra może być zabezpieczona, wypróbuj.

Opublikowano

Wgraj Super User - wystraczy ;) Nie wiem jak w przypadku 4.1, ale na 2.3 zadziała na pewno.

• 1 rok później...
Opublikowano

Jak próbowałem zmienić ilość pieniędzy to wracała mi do wcześniejszej ilość. Robie coś nie tak prosze o wytłumaczenie jak to zrobić

Opublikowano

Jak próbowałem zmienić ilość pieniędzy to wracała mi do wcześniejszej ilość. Robie coś nie tak prosze o wytłumaczenie jak to zrobić

Spróbuj Freedom/GameCIH/GameKiller itp.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Spróbuj jak pisze wyżej freedomem a ja pragnę dodać że jak te apki co on wymienił nie zadziałają spróbuj apką lucky patcher wchodzisz w grę i jak ta gra ma własny sklep np. Dodawanie hajsów to lp symuluje sklep i zakup, działa na podobnej zasadzie . Na przykład na zombie road trip działa

Ps. Lucky patcher ma wiele innych narzędzi niż tylko symulowanie sklepu (blokowanie reklam itp)

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...