Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kasera-Craft] [1.6.2] JEDYNE TAKIE WOJNY GILDI W POLSCE! [Autorskie pluginy] [250 SL] Goraco zapraszamy!

mateusz121xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwa

Spawnu wgle nie ma

admin nie ogarnia

zero pluginow na anti czity

nie polecam

plus zajebista publikacja ahhahaahah

Ja mowilem nowa mapa , ogarniamy , pluginy sa zrobione tak jak trzeba i anticheat jest!

Opublikowano

gówno prawda 2 czity działają bez problemu bo sprawdziłem

a start serwa jest chyba wtedy gdy wszystko jest skonczony a nie spawnu nie ma połowy pluginow a tu start ...... tyle w temacie

1315741014-U286260.png

Opublikowano

gówno prawda 2 czity działają bez problemu bo sprawdziłem

a start serwa jest chyba wtedy gdy wszystko jest skonczony a nie spawnu nie ma połowy pluginow a tu start ...... tyle w temacie

Siedz cicho i zamknij morde nie twoja sprawa kiedy kto co robi a pluginy sa ... Ty bys nawet wgrac nie umial...

Opublikowano

racja, ten serwer to szais ... same nodusy na tym to jest po prostu nieogarnięty Serwer ... a administracja to dzieciaki ...

Gowno wiesz o tym serwerze i nie wiesz ze mielismy problem z mape wiec zamknij ryj szczylu!

Opublikowano

2 Up

Po co sie wypowiadasz jak serwer dopiero stworzony ja polecam a administracja ogarnia...

Dobrze gadasz oni poprostu tego nie ogarniaja :)

racja, ten serwer to szais ... same nodusy na tym to jest po prostu nieogarnięty Serwer ... a administracja to dzieciaki ...

Dziecko

Opublikowano

Dobrze gadasz oni poprostu tego nie ogarniaja :)

Dziecko

1. Od ostatniego posta nie minęło 24h więc powinieneś dostać % ale widać jacy genialni moderatorzy są na mpc że tylko za nic dają %.

2. mateusz121, 12 w nicku to twój wiek?

3. WIdać jaki admin skoro odrazu wyzywa jak ktoś pisze opinie lub prawdę o serwerze. Od tego jest forum żeby można było pisać opinie, jak chcesz żeby nie było żadnych opini w temacie to niech temat wyląduje w koszu wtedy będzie zamknięty i nikt Ci nie napisze negatywnej opini.

4. Popieram opinie wyżej, zero zabezpieczeń przez cheatami + mapa nieogarnięta.

5. Jakimi słowami mnie opiszesz? ;>

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Jakby tego było mało temat wprowadza ludzi w błąd. "250 SL" chyba raczej 20. Dwa "Autroskie pluginy" yhmm ciekawe gdzie. Adminem jest dziecko, serwer nie ma prawa bytu ( brak spawnu ( może jest, a my go nie widzimy?? ), pluginów ( poza PEX'em ), czegokolwiek!

Opublikowano

Jakby tego było mało temat wprowadza ludzi w błąd. "250 SL" chyba raczej 20. Dwa "Autroskie pluginy" yhmm ciekawe gdzie. Adminem jest dziecko, serwer nie ma prawa bytu ( brak spawnu ( może jest, a my go nie widzimy?? ), pluginów ( poza PEX'em ), czegokolwiek!

Znow trzeba tlumaczyc Autorski jest plugin na logowanie Oraz na factions...

Opublikowano

Znow trzeba tlumaczyc Autorski jest plugin na logowanie Oraz na factions...

Wierzyć mi się nie chce. Na taki serwer szkoda w ogóle pisać pluginy. Obecnie jestem w fazie tworzenia serwera i na 100% będzie lepszy...

Opublikowano

Przepraszam za post pod postem, ale muszę to napisać. Adminem jest dziecko, które myśli ze spolszczony plugin to autorski plugin ( Ba mówi, że pluginów się nie pisze tylko dżaruje xD ). Na serwerze praktycznie nic nie ma. Na serwer NIE WCHODZCIE! Szkoda waszego czasu i nerwów. Tyle w temacie.

Opublikowano

Przepraszam za post pod postem, ale muszę to napisać. Adminem jest dziecko, które myśli ze spolszczony plugin to autorski plugin ( Ba mówi, że pluginów się nie pisze tylko dżaruje xD ). Na serwerze praktycznie nic nie ma. Na serwer NIE WCHODZCIE! Szkoda waszego czasu i nerwów. Tyle w temacie.

Zamknij ryj powiedzialem serwer w budowie i ogarnij troche wbiles tu tylko zeby robic z innych debili ale ci to nie wychodzi i pluginów sie pisze tylko config a jaruje sie sam plugin

Opublikowano

Zamknij ryj powiedzialem serwer w budowie i ogarnij troche wbiles tu tylko zeby robic z innych debili ale ci to nie wychodzi i pluginów sie pisze tylko config a jaruje sie sam plugin

Nie mam zamiary dyskutować z idiotą, który nic nie potrafi pojąć. Roszerzenie .jar jest tylko roszerzeniem! Zgłaszam do moderatora.

Opublikowano

hhahahaha nie no dobreee.... tak się odnosisz baranie do ludzi ... widać jaka po tym administracja a po za tym, właśnie problem z mapą ... widać, że same barany

a po za tym jak widzicie, nikt waszego serwa nie lubi ^^

hmm, tylko nie rozumiem jednoego, po co ten gówniarz się jeszcze z ludźmi kłóci ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...