Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zmienic nazwe mobka ale !

doktormen1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zrobilem w mcedicie (ze skrzynki ) potwora bossa w zalaczniku ale jak zmienic nazwe by naczacie bylo ze zostalem zabity przez SkeletonKing albo cos a nie skeleton i w damage indikator czy jakos tak zeby byla moja nazwa na mapkach hypixela byl herobrine itp wiec musi sie dac I jak zmienic drop z niego by dropla dziwgnia np z gory dzieki

post-565069-0-36040900-1374570599_thumb.png

lz5mfZn.png

Opublikowano

W dmg. ind. klikasz kropkę, dalej sobie poradzisz ;x

Ta ale to wtedy kazdy szkielet tak sie nazwa jak mnie zabije ciagle jest Skeleton i chce zrobic mapke adventure i stale zmienic jego nazwe a nie tylko u siebie ;/

lz5mfZn.png

Opublikowano

@Up zmień na 1.6.2 i użyj tags do zmiany nazwy ;)

PS jak zmieniłeś mu ilość życia ? :D

McEdit ;) i zara zobacze ;D

lz5mfZn.png

Opublikowano

@Up zmień na 1.6.2 i użyj tags do zmiany nazwy ;)

PS jak zmieniłeś mu ilość życia ? :D

A jak zrobic kolorowa nazwe mobka hypixel zrobil na czerowno HEROBRINE

lz5mfZn.png

Opublikowano

Chyba też mcEDIT w jakiś sposób ale nie jestem pewien :P jak @up NBTedit lub Itemizer tech na serwer[tylko mi niestety nie chce działać :( ale plugin świetny można dodać np. opis przedmiotu nazwe na kolorowo itp. ;) ]Ale lepiej mieć NBTEdit

xxx

Opublikowano

Wyjasnione do zamkniecia

lz5mfZn.png

Opublikowano

@UP mi bardzo ;) szukaj poradnika nbtedit

lz5mfZn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...