Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl

kubajb4501

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam ochotę zacząć od nowa grę na metin2.pl . Będę grał na s 26 i tak czym teraz opłaca się grać jak dobrze zarabiać od zera proszę o pomoc .

xhsd.png

Opublikowano

Opłaca się grać ponieważ jest duża liczba graczy. Łatwo jest się wybić , chodź jeśli chce się być dobrym , trzeba trochę wydać na itemshop. Jeśli chcesz trochę zarobić to możesz np. wbić kilka postaci 30lv i używać fishbota i sprzedawać rybki/małże. Możesz też kupić jakiegoś fms'a 5 bon , wbijać 20lv i mixować aż wejdą jakieś porządne średnie. Dostaje też sposób znany wszystkim czyli bicie metków i sprzedawanie KU/KD. Ja także gdy zaczynałem gre na s26 wydałem 30zł na IS , kupiłem 25 przepustek do V2 i zbierałem dzwony z ziemi . Jeśli miałem 70 dzwonów w eq to wychodziło ok. 5/6kk u handlarki gdy je sprzedasz , ja jeszcze miałem takie szczęście że w ciągu 2 dni podniosłem 2 dzwony 60/55 lv z +12 inta i sztuka poszła po 11kk chyba jak dobrze pamiętam.

u6pv.jpg

Opublikowano

Ja odradzam grę na PL.

To już nie to samo, zwykły priv się zrobił, graczy z dnia na dzień maleje. Jedynie s26/s1/s2 się coś utrzymuje.

Ale teraz bez IS już nic nie osiągniesz, wszystko zostało zrobione pod IS.

Polecam jakieś dobre privy, Triador lub Astium który wychodzi za kilka dni.

Opublikowano

Równiez odradzam gry na PL bo to jest totalny syf poczekaj az Astium wystartuje za pare dni i sie opłaca grac na astium stabliny,dopracowany i wgl..'

a jak mesz juz zamiar grac na tym pl to woj body

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...