Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dywizje

matrixSK1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym się Was spytać co waszym zdaniem jest lepsze lub było :

Stare elo bez dywizji i lig

Dywizję oraz ligi

Moim zdaniem lepsze było elo bo siedzę w goldzie ale jak odezwą się zaraz te brązy 5 które niżej już nie mogą spaść to powiedzą że dywizję.Jak jest waszym zdaniem ?

Opublikowano

Moim zdaniem dywizje oraz ligi bo mam teraz dzięki nim lepszy wynik niż w poprzednich sezonach HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

A tak na poważnie to moim zdaniem dywizje są nieco bardziej "dynamiczne", taki system jest dobry dla tych, którzy chcą cały czas piąć się w góre, natomiast jest ciężej tym, którzy wolą się wręcz zadomowić w jednej dywizji i nie ruszać się z niej.

A historyjka z elo hell i tego jak ciężko się wydostać nic się nie zmieniła, tak samo było w s1 kiedy początkowo sam tak uważałem (w s1 akurat miałem słabe elo, wstyd przyznać ale ok. 800);

w s2 już tak nie myślałem i mimo początkowego spadku, bez większych problemów wróciłem w okolice "startowe" to jest miałem ok. 1150 elo; w s3 przyłożyłem się do rankedów i było już z górki. I to nie jest ani kwestia farta ani błędy systemu.

Opublikowano

Ja myślę , że lepsze elo . Przez te dywizje ogólnie zrycie się wychodzi ( te challangery itp . ) a z elo były zwykłe rankedy i ludzie mogli mieć nawet 500 elo ;DD

Opublikowano

Mi wydaje się że lepsze są dywizje więcej jasności etc. Elo to stary system jednak dalej jest ukryte elo które można sprawdzić na stronie lolking.net więc system ten jest "podwójny" ponieważ dalej mamy elo ale ukryte

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Mi tam nawet pasuja te dywizje, wszystko jasnr, dobrze, ze lol idzie do przodu i wprowadza duze zmiany ;) Jedyne co mnie wkurwia to ten zjebany system dobierania -___-

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Mi wydaje się że lepsze są dywizje więcej jasności etc. Elo to stary system jednak dalej jest ukryte elo które można sprawdzić na stronie lolking.net więc system ten jest "podwójny" ponieważ dalej mamy elo ale ukryte

ile razy gadać że punkty lolking TO NIE UKRYTE ELO

a co do tematu to ja jednak wolałem stary system , wszystko było bardziej "przejrzyste"

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Elo było lepsze, bo nie było tej ochrony że się nie spadnie z "lig".

Poza tym to kto ma wyższego picka było jasno określone.

League of Legends

Opublikowano

Dla niektórych przydałaby się dywizja drewna...

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

Dywizje są lepsze, ale fajnie by było jak by dali możliwośc sprawdzania MMR, tak dla swojej wiadomości :P

Opublikowano

ELO było lepsze, bo siedziałbym już w top10, a tak to z D1 do Challengera wyjść nie mogę, bo wszyscy tam dostają +1/+2/+3 za wina, nawet czasami można 0 lp dostać.

to moze sie zdziwisz ale wyobraz sobie ze ja w silverze 1 tez dostaje po 2/3/4 punkty za wina .

Elo bylo lepsze latwiej bylo sie wybic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ELO było lepsze, bo siedziałbym już w top10, a tak to z D1 do Challengera wyjść nie mogę, bo wszyscy tam dostają +1/+2/+3 za wina, nawet czasami można 0 lp dostać.

Na tym Bolu to z banem powinienieś leżeć.

Tak gdy zb

@topic; Elo still better bo w piewrszych dywizjach, dostaje sie strasznie mało lp. :mellow:

Opublikowano

Inaczej byś mówił gdyby BoL przestał istnieć.

Co do tematu to lepsze dywizje, przyjemniej mi się gra aniżeli za czasów s2 (coś około 800 elo ;_;)

Opublikowano

Nie mam pojęcia, gdyż gram od 3 sezonu i mam silver III, ale trochę jest to wkurzające, gdy wygrasz +15lp, przegrasz -20

Opublikowano

Dywizje są lepsze, ale fajnie by było jak by dali możliwośc sprawdzania MMR, tak dla swojej wiadomości :P

Istnieje takowa stronka, tylko nie można sprawdzić w niej MMR swojego konta na EUNE, jest tylko opcja EUW, jeśli jednak grasz na EUW to wal śmało na PW ;)

niestety potwierdzić jej działania nie mogę iż mój main zalega na EUNE :angry:

Odkrywca
Opublikowano

@up

Chodzi Ci o lolking.net?

Dywizje jakoś bardziej mi odpowiadają :)

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, dywizje bardziej mi odpowiadają.

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...