Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ruski

BC'Seed

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Teraz już nic się nie dostaje (dostawało się gdy była beta[cait i voli]), na rosyjskim raczej jest dużo Rosjan.
Od wielu wielu gier już nie widzę Rosjan na EUNE, więc sadze, że wszyscy(albo z

.

Opublikowano

Teraz już nic się nie dostaje (dostawało się gdy była beta[cait i voli]), na rosyjskim raczej jest dużo Rosjan.

Od wielu wielu gier już nie widzę Rosjan na EUNE, więc sadze, że wszyscy(albo z

Proszę cię, jak nie wiesz to się nie odzywaj. Aktualnie za przeniesienie się na ruski serwer dostajesz sejuani i ruski skin do niej który niedługo wyjdzie. Do tego zauważyłem, że w każdej grze jest przynajmniej 2 obcokrajowców (nie rusków).

@edit. na eu west można się przenieść za darmo

Opublikowano

Proszę cię, jak nie wiesz to się nie odzywaj. Aktualnie za przeniesienie się na ruski serwer dostajesz sejuani i ruski skin do niej który niedługo wyjdzie. Do tego zauważyłem, że w każdej grze jest przynajmniej 2 obcokrajowców (nie rusków).

@edit. na eu west można się przenieść za darmo

Z Rosji na EUW?! Ja tego nie mam ;_;

@topic za przeniesienie teraz dostaje się skin Wojskowa Sejuani wraz z samą postacią : >

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Skad mozna sie na westa przeniesc? >> co wy gadacie?

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

2. Na serwerze rosyjskim są prawie sami Rosjanie, cała komunikacja opiera się na języku rosyjskim - nawet linię call'uje się po rosyjsku. Co prawda wiele osób z innych państw przeniosło się na serwer rosyjski, to jednak są tam głównie Rosjanie. "nie-rosjan" jest bardzo mało, a jak już są to Rosjanie nie akceptują rozmowy w języku angielskim, wręcz niektórzy wyganiają obcokrajowców z tego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...