Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wy mowiliscie ze jestem slaby

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem po co Ci tyle hp skoro masz ultimate. Słaby build, a cho strasznie łatwo wycarrować team. Jak widać, nie umiesz i bronze to twoja liga: )

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

kolego powiem ci tak: przegrana nigdy nie jest powodem do dumy, nie ważnie jakie masz staty, ważne że nie wygrałeś. Nie wiem czemu się tak tą przegraną chwalisz, miałes dużo więcej golda on twoich sojuszników, więc mogłeś tego golda wydać na dodatkowe wardy ( bo zapewne nikt ich nie kupował), i kupić 10 a nie 2. Jeżeli by ci tak bardzo zależało na wygranej mógłbyś kilka killi oddać dla carry, wiem że czasami się nie da, ale na 33 fragi miałeś tylko 3 asysty. Ale dobra gdybyś kupił dodatkowo 10 wardów, wydał te 750 golda (bo w brązie pinków nie potrzeba i tak drużyna przeciwna nie kupuje wardów), to kto wie może byś wygrał.

Pamiętaj nigdy nie składaj winy na innych, bo zapewne było coś co mogłeś zrobić, by pomimo przeciwności losu wygrać ten mecz. Nie lubie ludzi którzy mówią że są pro a cały ich team to nooby.

Wiesz czemu większość twoich meczy wygląda tak, jak to przedstawiłeś? Ja wiem czemu, to dlatego że to ty masz taki zły wpływ na drużyny. Sam jestem w brązie i moje mecze tak nie wyglądają. Czasami się trafi ktoś kto ma problemy z netem albo coś bo afczy, ale nie jest to odrazu powód do płakania na forum.

Więc tak podsumowując i odpowiadając na twoje pytanie, napiszę tak:

Jeżeli tak wygląda większość twoich meczy, to jest to twoja wina bo zapewne wwyzywasz od noobów i po każdym killu sojusznika piszesz ks, a dlaczego tak wygląda większość a nie wszystkie to pewnie dlatego że w niekorych meczach potrafisz się opanować. Pewnie nawet nie znasz angielskiego żeby się dobrze komunikować z drużyną, po twoim wyżalaniu się tu na forum, jestem skłonny myśleć że jesteś jednym z polskich gimbusów które psują całą rozgrywkę.

Przegrałeś to przegrałeś, to tylko gra, od tego nie zależy twoje życie, zrozum to i najlepiej przestań grać w lola, bo dla ciebie to jest najwyraźniej coś męczącego.

Jak ci ludzie przeszkadzają to poprostu nie gra w tą grę, znajdź sobie inne zajęcie. Bo w tą gre powinno się grać tak, albo aby coś osiągnąć albo for fun.

Opublikowano

widać twój "pro poziom" po tym,że latałeś z 15 killami i 3 asystami a adc 11 asyst,top 9 i jungle 10

z tego co widze brales wszystkie kille zeby zaimponowac na forum,a potem plakales ze inni nie mieli dmg :)

@ANTYSPAM ale probowales wycarrowac,gj

baner.png

Opublikowano

nadal jesteś bronzem ale teraz także twój team jest słaby ^^

w/l ratio też słabe a co za tym idzie słabe mmr a wszystko to żebyś spadł jeszcze niżej i będziesz spadał aż do chwili, kiedy odnajdziesz swój poziom gry czyli wtedy, kiedy co drugi mecz będzie wygrany/przegrany i aż wyrównasz win/lose ratio do 1.0

za przegrany mecz będziesz dostawał tyle lp co za wygrany i nie będziesz w stanie wyjść z brązu jeśli się nie ogarniesz i nie zaczniesz grać lepiej :)

pozdrawiam i powodzenia w brązie 4 =)

Hejo

Opublikowano

każdy chce grać ale nikt nie chce przegrywać graj i nie wyzywaj teamu pomagaj kupuj wardy oddawaj troche killi i tak nie zawsze wygrasz

Opublikowano

misiek ... jeden mecz to nie wszystko wygrasz 1/2 ale patrzac na fakt ze masz rozegranych ponad 700 meczy i dalej jestes w braz to o tobie bardzo zle swiadczy i predko stad nie wyjdziesz

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Myślisz że jesteś b®onzo ;_;

Zacznijmy od tego że byłeś tankiem i musisz 1-szy inicjować (hehe, ciekawe czy to wiesz xD), ksuj junglerowi bo w tym przypadku on nie potrzebuje killi tak jak adc i .. solo toper(yi? rly?). Powinieneś budować armor/mr, warmog na hp wystarczy jak się nastackujesz 6x z ulti.

Opublikowano

http://scr.hu/0m5o/zqb87

teraz tez tak slabo czy juz lepiej ?

Kolegów też umiem namówić żeby sie dawali :D A tak całkiem serio troszkę słabo grasz niestety. Widze że w CHUJ gier rozegrałeś. Tak jak ktoś up powiedział to jakiś stan umysłu ;D

:)

Opublikowano

Kurwa to ja juz sam nie wiem , katuje ciagle rankedy , rozegralem troszke meczy esl 1 vs 1 i ciagle bronz , juz tyle sie ucze i ciagle nic . Powiem wam tak , wiem ze nie gram zajebiscie ale mysle ze osobiscie na silver zasluguje . Ktos ma czas to moze ze mna jakis mecz zagrac i ogarnac gre itp . A co do farmy ? w wiekszosci meczow jakie wstawiam mowicie ze farma slaba ale najlepsza z teamu wiec w czym problem ? ;_;

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

@2xup nie mam zamiaru boostowac konta , powiedzialem sobie ze wszedzie dojde sam .

@up Nie biore buildow z zadnych stronek , buildy biore patrzac na innych graczy lub w wiekszosci sam "je tworze"

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

próbujesz zaszpanować killami. Trochę chujowo ci to wychodzi, bo build i farma to totalne dno, 200 farmy cho gathem w 50min, i jeszcze to na forum dajesz, killi nie oddajesz ADC bo myslisz ze jak bedziesz miał tyle fragów to jesteś fajny i wszyscy na MPC będą uważali cię za Boga. Zasługujesz na Bronze, a jeśli dalej będziesz tylko płakał to nikt ci nie pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...