Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział]Conquer Online

b4rt4z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, mam taką propozycję żeby dodać testowy dział dla gry Conquer Online

logo.png

Gram w nią przeszło 8lat z przerwami więc mogę śmiało powiedzieć że jest ciekawa i wciągająca,

dużym jej plusem jest ogromna ilość serwerów, jak i również spory wybór postaci,
Chodzi w niej oto by po dobiciu 110/120 poziomu, zrobić tzw. reborn'a
polega on na połączeniu wybranych przez nas postaci, reby można zrobić dwa na każdym koncie,
czyli możemy łączyć trzy różne jak i te same class'y co daje nam ogromne możliwości.
podczas wbijania kolejnych poziomów możemy wykonywać poboczne misje, iść na loterię,
sprzedać lub wymieniać nie potrzebne nam przedmioty innym użytkownikom i wiele więcej,
oczywiście możliwości przybywa wraz z poziomem.

Gra nie waży wiele bo ledwie ponad 500GB
a jedynym jej minusem jest widok 2D
ale za to ma małe wymagania dzięki czemu bez problemu mogą w nią grać osoby z słabym łączem,

uprzedzając często zadawane pytania:

Czy są do niej cheaty?
-Tak

Czy są Boty?
-Tak

Czy są prywatne serwery?
-Tak

Na koniec dodaje linki do oficjalnej strony:

http://co.91.com/

Oraz do oficjalnego kanału na YT gdyby ktoś chciał ją zobaczyć przed ściągnięciem:

http://www.youtube.com/user/TqSynisa/videos

I nie zrażajcie się tym widokiem 2D, warto najpierw ściągnąć pograć przez godzinkę, dwie a sami przekonacie się że gra jest warta uwagi. :)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Według mnie nie ma przyszłości owa gra na forum, będzie zainteresowanie nią zapewne kilka dni a potem będą pustki w dziale. Nie

Opublikowano

Według mnie nie ma przyszłości owa gra na forum, będzie zainteresowanie nią zapewne kilka dni a potem będą pustki w dziale. Nie

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Gra jest starsza od forum, a skoro nie została jeszcze dodana to znaczy, że brak tutaj użytkowników chętnych na tą grę. Zresztą nie widziałem żadnego tematu dotyczącego tej gry.

Opublikowano

#Miszczu
to zależy od pojemności dysku :D

#Topic

Nie to nie, może innym razem ;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...