Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie. Włosy... (na głowie ;D)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nauczyć żeby włosy układały się jak temu typkowi :

Tak wiem to się nazywa artystyczny nieład... Ale jak uzyskać coś takiego. Przecież ten gość nie ma ani kilo żelu do włosów na głowie ani nic. Ja mam tak poje**ne włosy że są sztywne i jedyne co mogę z nich zrobić to "fajny" irokez ;D.

PS: A też nie chciałbym wyglądać jakbym miał włosy smalcem wysmarowane xD.

Opublikowano

A ja mam loczki............

Oddałbym wszystko żeby mieć proste ale cóż tego już nie zmienię.

Idź do fryzjera ze zdjęciem niech Cie obetnie tak jak chcesz i po sprawie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jak nauczyć żeby włosy układały się jak temu typkowi :

Tak wiem to się nazywa artystyczny nieład... Ale jak uzyskać coś takiego. Przecież ten gość nie ma ani kilo żelu do włosów na głowie ani nic. Ja mam tak poje**ne włosy że są sztywne i jedyne co mogę z nich zrobić to "fajny" irokez ;D.

PS: A też nie chciałbym wyglądać jakbym miał włosy smalcem wysmarowane xD.

Według mnie on ma troszkę dłuższe włosy, taką jakby grzywkę z przodu i po prostu na żelu/gumie układa ją do tyłu. Resztę przeczesuje pod włos i już.

Opublikowano

Ty się człowieku zastanów co Ty ze swoim życiem robisz bo narkotyki to najgorsze gówno w jakie możesz wejść. Mój kolega też je zażywał. Uzależnił się od razu. Kupił od dilera marihunae, przyszedł do domu, i musiał rozpuścić to w jakimś ścierwie. Potem podgrzał na łyżce aż się zagotowało, i ten wrzący płyn wstrzyknął sobie w żyły. Pomyśl co to musiało być jeżeli rozpuściło marihuanen - najtwardszy materiał w Polsce. Teraz mój kolega jeździ w nocy autami i porywa ludzi na organy, aby zarobić tylko na jeszcze jedną dawkę. Następnym razem jak będzesz prosił mamę o pieniądze na narkotyki albo igłę, przypomnij sobie tą przypowieść i oprzytomniej człowieku bo nawet niewiesz jak szybko możesz zniszczyć tym swoje życie. I nie tylko swoje, bo uzależnienie jest zaraźliwe! Nie możesz przebywać w jednym pomieszczeniu z uzależnionym, bo jeżeli będziecie wdychać to samo powietrze, to marihuaen zawarte w nim, trafi do Twoich płuc. I Ty też będziesz uzależniony. Tak więc może czas wziąć jakieś minimum odpowiedzialności za swoje czyny. Pomyśl człowieku, możesz mieć dzieci, wykształcenie, pracę, podróżować po świecie. Nie warto zamykać się w czterech ścianach tego pustego uzależnienia. Pół godziny sztucznego szczęścia, przypłacone resztą życia w piekle na ziemi. Wyjdź z domu, odetchnij świeżym powietrzem. to jest TWÓJ dzień! Czas na zmianę, zerwij kontakty z osobami trzymającymi Cię w tym środowisku, to nie są Twoi przyjaciele. Oni tylko czekają, aż padniesz z przedawkowania, aby zabrać działkę którą masz przy sobie! CZAS NAZMIANY!

Opublikowano

@UP

yyy okeej xD

@Topic

Cały problem polega na tym ze ja mogę się uczesać "pod włos" a włosy i tak opadną po jakimś czasie (15 minut +/-)...

Opublikowano

Po każdym myciu głowy zaczesuj włosy do tyłu. Włosy przywykną do ułożenia i same będą się już w ten sposób układały. Ja tak zrobiłem i mogę sobie dowolnie stylizować fryzurę. Włosy muszą być troszkę dłuższe żeby cokolwiek z nimi zrobić. Ja mam po boku obcięte a na górze zostawiam więcej. Stawiam grzywkę do góry (tak jak niegdyś miał Pique) na gumę do włosów. Dla usztywnienia poprawiam lakierem i jest git.

egq3SFm.png

Opublikowano

Dobrze ze napisałeś gdzie bo bym się zastanawiał.

On to po prostu zelu naklada..

Opublikowano

Wystarczy iść raz do fryzjera, zrobi dobrze fryzure i już sam będziesz sobie układał. Ja np. układam na gumę, mam wycieniowane włosy i praktycznie dużo robić nie trzeba. Nawet po przebudzeniu się jest prawie ok.

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...