Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Powrót do wot'a

Benny Caster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam 2 pytania dotyczące World Of Tanks

na jakim serwerze lepiej sie gra [czy to w ogóle ma jakąś rużnice ?

jaki najlepiej czołg na początku rozwijać chodzi mi oto żeby był wytrzymały i miał mocny dmg

>>>>>>>>>>>>Moja Sygnatura<<<<<<<<<<<<

Opublikowano

przepraszam edytowałem ale kurka coś mi się po zmieniało juz zmienia

te czołgi bd dobre dla poczatkujacego

Opublikowano

Hehe to nie są czołgi 1t, są to czołgi Xt Ja Ci tylko powiedziałem, która droga według mnie jest najlepsza i ma dobry pancerz. Żeby zdobyć te czołgi będziesz musiał się trochę pomęczyć, ale za to właśnie tą grę kochamy ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

tak a ja ci polece droge do T110E5 poniewaz od 5 tieru czyli T1 HT gra idzie latwo potem bedzie m6 a potem T29 według mnie najlepszy 7 tier nastepnie bedzie t32,m103 i e5 ktora jest mobilna celna i do tego przeladowanie jest szybkie odradzam isc w mausa czy e100 czolgi maja tylko pancerz a tak to zwykle woły ktore ledwie jada

Opublikowano

Akurat E-100 ma też mocne działo. Co prawda głównie na goldowych HEAT, które dostały w tym patchu nerfa (utrata penetracji na dowolnym spaced armorze), ale da się też grać na zwykłych AP.

Opublikowano

Polecam ci iść w :

Linie Amerykańskich TD ( do E4 ) i HT ( do E5 )

Linie Niemieckich TD.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

tak a ja ci polece droge do T110E5 poniewaz od 5 tieru czyli T1 HT gra idzie latwo potem bedzie m6 a potem T29 według mnie najlepszy 7 tier nastepnie bedzie t32,m103 i e5 ktora jest mobilna celna i do tego przeladowanie jest szybkie odradzam isc w mausa czy e100 czolgi maja tylko pancerz a tak to zwykle woły ktore ledwie jada

Nie zgodze się. Owszem, E5 to bardzo dobra X. Sam w nią idę, zostało mi ok. 150tyś. do samego T110E5. Jednak skończyłem linię do E-100 i muszę powiedzieć, że jest ona nadal bardzo dobra. Mimo znerfienia gold pocisków i tak 15cm sieje postrach. Pozatym, pancerz E-100 jednak wytrzymuje więcej niż E5. Jeżeli chodzi jednak o mobilność amerykański HT jest o niebo lepszy.

Opublikowano

e 100 i wól? hahaha czlowieku zastanow sie co mowisz. e100 to jest zajebisty czolg nie dosc ze ma jebniecie to jeszcze pancerz

Age is just a number :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz coś dobrego na początek to polecam iść w linie IS-7 oraz w linie amerykańską t110E5 jeżeli fascynują cię td'ki to ja mogę polecić jagódkę( niemiecki X) oraż obj. 268. Zaś jeżeli lubisz jeździć szybkimi czołgami to polecam Batchaty albo linie do t57 heavy ale to jest troche gorsze dla mnie rozwiazanie; D

Plusy E5:

-Mobilny

-Dobry pancerz

-przebicie też spoko

Plus JG:

-Ogromny dmg ( jeden strzał i masz 1k dmg ; d )

-Pancerz

Ale dla newbie to polecam najbardziej T110E5 albo IS'a bo to chyba najlepsze tanki które idzie łatwo ogarnąć : D Albo E100 DMG/Pancerz ale zły do rush'a ; D

Opublikowano

Serwery europejskie są dwa.

EU-1

EU-2

Na początek wejdź na 1, jeśli będziesz miał wysokie losowania wchodzisz na 2.

Na początek polecam pograć trochę więcej niż wymaksować czołgi

Np po 50 bitew na czołgach do 4 tieru, aby nauczyć się grać.

Co do czołgu.

Amerykańska linia przez M6 do T110E5

Rosyjska linia przez KV-1S do IS-7 ( polecam iść dopiero, jak nauczysz się grać )

Opublikowano

*różnice...

Co do czołgu... Brakuje jeszcze pytań w stylu "Jakim czołgiem grać żeby był: szybki, wytrzymały, celny, duże dmg, duża penetracja, rykoszetujący i bardzo gruby pancerz, trudno wykrywalny".

Ale według tego co się orientuje rosyjskie ciężkie są najprostsze.

Opublikowano

Dobra panowie dzieki ze mi pokazujecie jaką drogą iść tylko powiedzcie jak to wygląda ta droga bo ja jestem new bie i nie wiem. Kolega ileś tam UP żebym rozwijał czołgi od T1 ale jaką iść drogą czołgów :)

1374654579-U922093.jpg

Opublikowano

Powiem ci tak E100 jest wolny a jak cie cieszy jebniecie i pancerz to powodzenia e 100 mozna spokojnie objechac a z tego jebniecia nic nie bedzie jak kogos nie przebijesz....

Opublikowano

Powiem ci tak E100 jest wolny a jak cie cieszy jebniecie i pancerz to powodzenia e 100 mozna spokojnie objechac a z tego jebniecia nic nie bedzie jak kogos nie przebijesz....

Spokojnie objechać to możesz Mausa... Generalnie, każdy czołg da się objechać, teraz zależy kto i jak umie się w takiej sytuacji zachować. Jeżeli chodzi o działo E-100, tak jak każde inne działo, może nie przebić pancerza jak trafi w pewien punkt.... Strzela się z golda (szczególnie na E-100) aby tego uniknąć

Opublikowano

T1 -> T2 Medium -> M2 Medium -> M3 Lee -> T1 Heavy -> M6 -> I tą drogą dalej

Lub

T1 -> T18 -> T82 -> T40 -> Wolverine -> Hellcat -> I tą drogą dalej

Opublikowano

Jak jakiś noob Dorwie się do E100 to cię objedzie jakis bat albo coś dobry gracz to gość szanse ma zerowe na objechanie :)

SigCustom.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...