Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Online i plecaki

konrad.jam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mam pytanie bo aktualnie mam 36 lvl i tylko 2 plecaki .I teraz mnie to interesuje czy czasem nie zribułem czegoś źle bo jak sie pytałem kolegów z guildi to mi powiedzieli że z ostatnich misji na Cmentarzu powinienem dostać 3 torby , a nic takiego nie dostałem. Oczywiście wszystkie misje na cmentarzu już dawnio zrobiłem. Wiem też że dodatkowe torby można otrzymac jeśli kupimy jakis pakiet za realne pieniądze.

Prosze o szybką odpowiedź ,bo granie tylko z 44 miejscami w plecaku jest troche męczące.

Opublikowano

Maximus dobrze mówi, zaznaczę jeszcze, żebyś przeszedł się mimo wszystko po cmenatrzu. (Kumpel z gildii nic nie miał zaznaczone, a questa mógł wziąć i mógł to dostąć w końcu, jakiś bug?)

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Bodajże ostatnia misja na cmentarzu (od tego gościa co na początku kazał Ci zmieniać napisy na nagrobkach). Dostaniesz za to wspomnianą torbę, ale że trzy torby? Pierwsze słyszę. Może niedokładnie sprawdzałem teren, ale wątpię w prawdziwość tego przypuszczenia.

Opublikowano

Dostaniesz za to wspomnianą torbę, ale że trzy torby?

Też dostałem jedną torbę.

A wie ktoś czy jak kupię 2x takie same torby i ich użyję to da mi te miejsca, czy można używać tylko raz jednego typu torby?

e: Dzięki

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Można użyć więcej niż jedną torbę tego samego rodzaju.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...