Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Tanie NX ! ! !

SpeakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Ostatnio powróciłem do gry WarRock i chciałem zakupić NXy. Jak to zwykle bywa to na allegro :D A więc tak. Mam 8 lvl więc i nie zależało mi zabardzo na koncie, więc zmieniłem passy i podałem dane. A ten faktycznie doładował mi NXy. Później napisałem do niego na gg czemu tak tanio to napisał mi, że wszystko robi na stronie warrock.net i płaci paypalem, tyle że mu się to jakoś opłaca. Chciałem od niego to kupić, ale zaśpiewał mi 500zł LOL xD Dobra, jak chcecie to macie, do niczego nic nie zmuszam, ale ja ze swojej strony gostka polecam, gdyż umnie wszystko działało, bodajże komentarze na allegro rowniez ma dobre.

Napisał mi, że od jutra będą stawki obniżone i będą wyglądały tak:

22k za 50zł

66k za 110zł

100k za 165zł

199k za 310zł

297k za 420zł

Tutaj macie aukcje tego gostka:

x

Aha, i mówił, że dopiero jutro zmieni ceny aukcji. :D Wszystkie pytanka kierujcie do niego, bodajże gg na aukcji się znajduje.

PS. Dostane może -5% z paska ostrzeżeń? :D

Opublikowano

Report poleciał bo zabroniony handel na forum jest.. wystarczy ze przeczytasz regulamin..

@topic ludzie albo facet robi w wała albo kradnie przez paypalla i wiekszość kont jest za to banowana!!!! chyba ze 3 lata temu byl podobna sprawa z metinem i koleszka mial sprawe w sadzie za to :ninja:

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...