Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Porada dot. wydania Funds

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wydania 10400 funds. Mam medyka z qbb-95, dodatki z brutusa, pakiet poczekalni i m145. Szturmowca z FAMASEM i stgshop.

Na medyka kupiłbym m1911 elite, Bo mam 22lv. Za pozostałe funds kupiłbym slot na postać, tam mechanik i pakiet celnego.

Czy takie wydanie funds ma sens?

Co myślicie o pakiecie as-wał i vipery do czystego mechanika? zamiast tego pakietu celnego.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Możesz kupić ten pakiet celnego. Tam też są vipery, a w pakiecie as-val są tylko te magazynki. Opłaca się, potem dokup strój. Jednak nie będziesz miał pistoletu.

Jeszcze możesz kupić l85 na szturmowca, ale to jeszcze precka, m145 i dodatki

Opublikowano

Ja bym wolał ten navy i as-val, ale będą cię wyzywać. Wiem, bo miałem famasa od 1 lvl. A masz zwiadowce?

Opublikowano

Snajpera nienawidzę, medykiem strzelam na 200 metrów na luzie na 3 strzały równo z celownikiem, a ze snajperki z bulldropem trzeba kombinować. Jak dla mnie snajper to tylko sks i m95 do 100 metrów, a potem to wiocha. Każda inna klasa wali na 200+ równo z celownikiem, oprócz niektórych broni mechanika, i minimi pary y medyka

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...