Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Dodane jest 300% reputacji i gotówki

AGdybyTak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodatkowe info, za wygrany sprint z umiejętnościami na gotówkę dostaje po 23k kasy, a za ucieczkę (również z um. na kasę) na HS 23-25k

Raczej coś przesadzili, bo normalnie dostawałem tylko 6k za sprint :D

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jest 200% kasy więcej a repa nie wiem bo mam 60 lv więc dostajemy 300% kwoty której dostawaliśmy wcześniej np. Normalnie za zbieranie diaxów dostawałem 17 tyś. a teraz 51 tyś.

Opublikowano

Jest 200% kasy więcej a repa nie wiem bo mam 60 lv więc dostajemy 300% kwoty której dostawaliśmy wcześniej np. Normalnie za zbieranie diaxów dostawałem 17 tyś. a teraz 51 tyś.

oficialne info jest że po 100% na fb i na stronie

93988298266825447943.png

Opublikowano

Nie no rewelacja z tym mnożnikiem, który się kumuluje :D 20 minut i mam full hajsu :D

Trzeba korzystać :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

To jest to 100%, czy nie?

Tak, a nawet jeśli jest ciut więcej niż 100% to nie ma co gdybać tylko się cieszyć i korzystać.

To że wydaje się wam, że dostajecie więcej może być też spowodowane mnożnikami gotówki w waszych wozach, ja z samych mnożników w wozie dostaję dodatkowe 10k IGC.

Opublikowano

To jest to 100%, czy nie?

ja jak normalnie jeździłem pościgi to około 6k igc, teraz mam po 19/20k igc a niemam żadnych %, więc pare% jest więcej niż ustalono ;)

93988298266825447943.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...