Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lagi z niczego

NoThisTime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mianowicie w neverwinter od wczoraj mam jakieś dziwne lagi .

2 sec jest normalnie i ping 900 , tak w kółko . Dodam że internet jest właśnie sprawny bo jak gram w lola , cs itp to ping 50/90 czyli norma i nie skacze . Wiecie może jak to naprawić ?

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Jest to w mieście? Jeżeli tak to nie masz czego się dziwić, ponieważ tam ping naprawdę jest zawrotny. Jeżeli chodzi o tamtą lokację to wiadomo, mnóstwo rzeczy. Nie wiem czy coś Ci to da, ale zmień instację, to może pomóc. Może masz jakieś ograniczenia na antywirusa na ten program? Posprawdzaj i daj znać.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

nie jestem pewien, ale jeżeli w innych grach nie ma lagów, cclener nic nie da.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Moim zdaniem jest to spowodowane nad miernym odciążeniem mapy bądź danej lokalizacji w której obecnie się znajdujemy.

Ja nawet mając internet 25mb/s mam czasami lekkie ale denerwujące lagi w głównym mieście.

Na innych lokalizacjach nie mam tego problemu ping zazwyczaj mam stały 15/25 max.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

jest ok ale w mieście to masakra i właśnie ogólnie mnie lagowało jeszcze na cmentarzu jak robie foundry itp to już nie laguje

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

w takim razie nic nie zrobisz konkretnego - możesz jedynie zmieniać instancje na te, gdzie jest mniej ludzi i może to coś pomoże. Próbować musisz.
Wyłączaj gg, przeglądarkę, skype podczas gry.

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...