Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]OwnServer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem że to tylko u mnie, bo zreloadowałem serwer i się nie załadował no to myślę że coś u mnie źle, a strona wogóle nie wchodzi. Ja znam te ich naprawę, raz 2 tygodnie czekałem na uruchomienie maszyny. Dobrze że niedługo kończy mi się serwer :P

Opublikowano

Ta awaria trwa do dzisiaj. Nie wiem... Może rzeczywiście wystarczy poczekać. Na OwnServer mam ponad 2000 wirtualnej kaski. Jest to moje zabezpieczenie jeżeli nie utrzymałbym się na nowym hostingu na którym działam od wczoraj... (pukawka) Bardziej chodzi mi o to, żeby to w końcu naprawili, bo problemem jest, że nikt nie widzi IP starego serwera w MOTD, bo domena gomc.pl nie działa... No nic... Mam nadzieję, że dojdzie to do ładu.

Opublikowano

Jak to ownserwer pisał na fb w jednym z komentarzy :

,,Przepraszamy za te problemy, przywrócimy stronę możliwie najszybciej.''
Czyli już pracują : )
Opublikowano

3 misiące temu miałem serwer na ownserver widzę że dobrze że zmieniłem na fiberhost.pl tam nie ma lagow i zadnych problemow.....

3 misiące temu miałem serwer na ownserver widzę że dobrze że zmieniłem na fiberhost.pl tam nie ma lagow i zadnych problemow.....

ja na fiberhost mam problemy kupilem vps 6gb ramu 100 slotow a jak wbije 30 typa to odrazu serwer lag i pada ;)

a na ownserver to sa zlodzieje zawsze mowia ze to wina pluginow ^^ a co do strony to dzis okolo 20:00 powinna dzialac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...