Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak w pluginie MyCommand dodać 2 komendy w 1.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na przyklad /warp dzialki i /p auto i chce aby to sie znajdowało wszystko w komendzie /zajmij, czyli najpierw tepa na /warp dzialki pozniej /p auto, za pomoc like :]

Opublikowano

@Up

O czym Ty gadasz, wut ? o.O

'1':
command: /zajmij
type: runcommand
runcmd:
- /warp dzialki

- /p auto

perms:

mycommand.cmd.1

1375385575-U914779.png

Opublikowano

@Up

O czym Ty gadasz, wut ? o.O

'1':

command: /zajmij

type: runcommand

runcmd:

- /warp dzialki

- /p auto

perms:

mycommand.cmd.1

Dobra ale jednocześnie uruchomione 2 komendy pomyśl 0 efeku 0 sprawności bo to nie będzie działać poprawnie gdyż odpalasz jednocześnie 2 komendy które 1 z nich teleportuje cię na działki potem ta 2 automatycznie w tym samym momencie teleportuje cię na wybraną działkę.

Opublikowano

No tak, i co w tym złego ? o.O ?

Gracz szybko chcę działkę więc komenda automatycznie przenosi na warp działek i przyznaje działkę, a to wszystko w ekspresowym tempie.

1375385575-U914779.png

Opublikowano

No tak, i co w tym złego ? o.O ?

Gracz szybko chcę działkę więc komenda automatycznie przenosi na warp działek i przyznaje działkę, a to wszystko w ekspresowym tempie.

W takim expresie że mogą wystąpić błędy oraz może z crashować to i owo...

Opublikowano

Widze, ze naszła aktualizacja Skripta do 1.6.2, spróbuje najpierw na nim, bo juz kiedys pewien kolega napisał mi do niego skrypt, jesli nie zadziała to sprobuje tego sposobu.

Opublikowano

Widze, ze naszła aktualizacja Skripta do 1.6.2, spróbuje najpierw na nim, bo juz kiedys pewien kolega napisał mi do niego skrypt, jesli nie zadziała to sprobuje tego sposobu.

skrypt pisałem pod 1.5.2 ;) nwm czy będzie działać, jeżeli nie zadziała to napiszę pod odpowiednią wersję.

Opublikowano

Nie działa, napisz mi pod wersje 1.6.2, bede wdzieczny. Nic sie nie wyswietla tylko tak jakbym tej komendy nawet nie wpisywał

napiszę pod 1.6.2 ale to jutro :P dzisiaj idę spać :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...