Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam...mang? zajrzyj

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż

moje strudzone serce cierpi, gdyż moja era z 'animcami' dobiega końca - co kolejny tytuł to tylko męczarnia i zaraz drop/on hold

więc postanowiłem wkroczyć w ten drugi światek...pewnie wszyscy myślą, że temat dotyczy mang. Jest to prawda, ale tylko poniekąd. Przede wszystkim poszukuję manhw, ale ogólnie dopuszczam te cztery: mangi, manhwy, manhuy i webcomic'sy. Wszystko żeby było z akcją.

Co przeczytałem..w sumie to prawie nic, bo zacząłem chyba w piątek:) Podawajcie mi 'must read', ale takie zajebiste. Jeśli chodzi o moje gusta, to manhwa Tower of God mnie prześladuje..szukam czegoś na takim poziomie, bo póki co nic nie znalazłem nawet szukając 'podobne do..'me serce cierpi jeszcze bardziej niż było wcześniej:( Liczę na Was!

PS. wiki macie od tego, żeby sprawdzić czym są manhwy, manhuy i webcomic'sy, jeśli chodzi o różnice to po prostu manhwy i manhuy są całe w kolorach, kreska trochę się różni - nacisk bardziej kładą na miłe twarze aniżeli cycki, czyta się od lewej, a obrazków na szerokość nie ma więcej niż 1, one są tylko na długość przez co szybciej się je czyta i przyjemniej.

@edit: znalazłem właśnie Ares'a, wciąga cholernie, więc myślę że nie musicie się spieszyć :)) ze 2 dni mi zajmie przeczytanie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...