Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ipad 3 16Gb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przyjechała do mnie rodzinka na wakacje z Ipadem 3 16Gb. Grałem na nim przez kilkanaście minut po czym urządzenie się zawiesiło, na nic nie reagowało, został tylko reset miękki (ten prostokątny przycisk na górze i okrągły na dole "Home") , po którym urządzenie sie wyłączyło. Włączyłem je ponownie i do tej pory na ekranie widnieje tylko znaczek Apple'a. Po odczekaniu kilkunastu minut problem nadal istnieje, bateria miała 15%. Pomóżcie mi, sprzęt nie jest mój i nie chciałbym żeby wujek wyjechał z niemiłym wspomnieniem :D

Opublikowano

w czym pomóc, chyba dalszym zepsuciu. oddaj do serwisu i zapłać, może go jakoś naprawia że nikt się nie pozna

w ostateczności użyj itunesa i daj restore albo zrób hard reset

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

tu nie chodzi o to zeby nikt sie nie kapnął, przecież nie będę sie z tym chował bo nie zrobiłem tego specjalnie i już z wujaszkiem próbowaliśmy go jakoś ogarnąć i nam nie idzie, może ktoś zna jakieś "domowe" sposoby aby ominąć serwis ;)

Opublikowano

nie wiem czy to cos da na apple ale u mnie np tak stalo sie na Kindle Touch zawiecha i stal . Podpialem go na ladowarke i stal cala noc .Potem odpialem go i chwile przytrzymywalem power button i dzialal . Sprobuj tak ,a jak nie to wy*eb do kosza.

30582_a-probowales-go-wlaczyc-i-wylaczyc

11967467.jpg

Opublikowano

Zepsułeś system ;) Poszukaj poradnik na internecie, jak zainstalować nowego IOS'a. Innego wyjścia nie znam - nie jestem obeznany w IOS'ie

Opublikowano

Włącz go i 3 razy zrób mu twardy reset, tzn przytrzymaj home i power przez 15s jak przytrzymasz dłuzej to sie bedzie jeszcze uruchamiał o resecie. Jak to nie pomoże to zainstaluj na kompie iTunes i zaktualizuj oprogramowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...