Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaka gra 2012/2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie jaka gre kupic ? Ta gra bedzie dla mojego brata na urodziny ma on 27 lat. Wiem ze bardzo mu się podoba bf3. Cena nie gra roli. Nie lubi gier przyszlosciowych. Dajcie mi jakis ranking z grami 2012/2013. Ta gra ma byc na ps3

Opublikowano

Skoro podoba mu się BF3 to czemu mu jej nie kupisz?

Btw dzisiaj sobie pierwszy raz zagrałem tyle, że na Xboxie ale jakoś średnio zadowolony jestem :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jak mu się to podoba to mu to kup ale polecam jeszcze Saints Row The Third i Sleeping Dogs jazda przy tym jak na koksie :D

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

@ do wszystkich o to chodzi ze on ma bf 3 premium i mu sie bardzo podoba. Wspominal tez cos o bioshock infinite co o ty myslicie ?

Devil May Cry- odpada nie bedzie mu sie podobala
The Last of Us- Kurde sam bym sobie kupił, no ale nie wiem. Moze mi ktos powiediedziec o co w tej grze chodzi ?
Uncharted- Gral i mu sie nie podoba
Tomb Raider- Nie lubi
Saints Row the third- Ma gta 4 i nie gra wiec w ta tez nie bedzie gral
Sleeping dog- To samo co w saints row
Call of duty- Ta gierka jest typu "wychyl łeb a ci go odstrzele" czyli wychodzisz z ukrycia i ded :P On lubi bardziej spokojne gry. Ale nie rayman czy cos w tym stylu

Opublikowano

"wychyl łeb,a ci go odstrzele" fajny opis Coda.

@top

Kup mu Far Cry 3, przy takich widokach będzie zrelaksowany i gotowy do walki na wyspie. Czy mówiłem ci, co oznacza definicja szaleństwa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...