Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wyciągnąć w runkach dużooo AP?

ArnoldzikBoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż zacząłem grać bardzo często Kassadinem. A jak wiadomo dobrze mieć na niego runki i zacząłem dopiero składać pod AP bo mam dopiero AD.

Jakie runki kupić aby mieć te ~30AP+ na start? Bo ja mam chwilowo na start 17AP chyba - dopiero 2runki + masterki.

Są mi potrzebne bo jak wejdzie mi na linię Mordekaiser to mam straszne problemy z jego tarczą, a tak to chociaż poharrasuje i zmuszę go może do wrócenia do bazy.

PS Wiem, że nie tylko AP runki się liczą bo trzeba resisty itp mieć ale mnie ciekawi jak ludzie mają po 30+ AP skoro te 2 dwie duże runki dają po 4.9ap a mogę ich mieć tylko 2..

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

nie opłaca sie full ap Run robic lepiej jest po m.ress albo penetracje 3x 5 można miec runy na 30lvl jest 3

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Otóż zacząłem grać bardzo często Kassadinem. A jak wiadomo dobrze mieć na niego runki i zacząłem dopiero składać pod AP bo mam dopiero AD.

Jakie runki kupić aby mieć te ~30AP+ na start? Bo ja mam chwilowo na start 17AP chyba - dopiero 2runki + masterki.

Są mi potrzebne bo jak wejdzie mi na linię Mordekaiser to mam straszne problemy z jego tarczą, a tak to chociaż poharrasuje i zmuszę go może do wrócenia do bazy.

PS Wiem, że nie tylko AP runki się liczą bo trzeba resisty itp mieć ale mnie ciekawi jak ludzie mają po 30+ AP skoro te 2 dwie duże runki dają po 4.9ap a mogę ich mieć tylko 2..

Jak wbijesz 30, to odblokujesz trzecia, z tego bedziesz mial juz 15 AP. Czerwone runy pakujesz w magic pene, żółte moga byc pol armora pol resista, choc polecam full mr skoro grasz na midzie, a niebieskie tez AP, do tego masterki i masz juz 30+ AP.

nie opłaca sie full ap Run robic lepiej jest po m.ress albo penetracje

Gdzie on napisal, ze chce robic full AP?...

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Robiąc typowe runki na AP ma się ok 26 AP do tego masterki.

glyph - ap

seal - arm

mark - m pene

quint - ap

i już masz te 26 ap z run.

A co do Full AP run: Dobre tylko na postacie typu Zilean. Rozwala early i mid, late masz zjebane.

@A właśnie, xamizoo, te twoje sygnaturki są naprawdę żałosne.

Opublikowano

Robiąc typowe runki na AP ma się ok 26 AP do tego masterki.

glyph - ap

seal - arm

mark - m pene

quint - ap

i już masz te 26 ap z run.

A co do Full AP run: Dobre tylko na postacie typu Zilean. Rozwala early i mid, late masz zjebane.

@A właśnie, xamizoo, te twoje sygnaturki są naprawdę żałosne.

Co cie obchodza moje sygnaturki? Moje sygnatury, moj wybor, moj charakter, nie podoba sie to wypierdalac.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Nieopłaca się robić runek full ap trzeba też mieć resy. W lini z mordekaiserem nie masz zbytnio szans ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...