Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim.

Z racji, że prawdopodobnie sprzedaje swoją Neo V, zamierzam kupić nowy telefon najlepiej używany w dobrym stanie. Najbardziej interesują mnie telefony Sony chyba z przyzwyczajenia.

Budżet: ok 500zł

I druga sprawa co sądzicie o kupowaniu używanych telefonów na allegro? Warto? Bo pewnie zamawiałbym z allegro więc lepiej się dowiedzieć.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Kupno używanego telefonu to nie najgorszy pomysł, jednak przed kupnem warto sprawdzić w swoim mieście czy nie ma żadnych komisów, w których bądź co bądź dostajesz z reguły serwisowaną gwarancję 3msc. Jeżeli natomiast chodzi o kupno telefonu na allegro, to kupując telefon używany szukałbym tylko i wyłącznie z gwarancją, gdyż pozytywy nie odzwierciedlają stanu telefon'u. Co do telefonu używanego do 500 zł, rozejrzałbym się za Xperią S , jeżeli nie znajdziesz do pięciu stówek, to rozważ Xperię Arc S mój wcześniejszy telefon któremu nie mam nic do zarzucenia ;-)

Opublikowano

Kupno używanego telefonu to nie najgorszy pomysł, jednak przed kupnem warto sprawdzić w swoim mieście czy nie ma żadnych komisów, w których bądź co bądź dostajesz z reguły serwisowaną gwarancję 3msc. Jeżeli natomiast chodzi o kupno telefonu na allegro, to kupując telefon używany szukałbym tylko i wyłącznie z gwarancją, gdyż pozytywy nie odzwierciedlają stanu telefon'u. Co do telefonu używanego do 500 zł, rozejrzałbym się za Xperią S , jeżeli nie znajdziesz do pięciu stówek, to rozważ Xperię Arc S mój wcześniejszy telefon któremu nie mam nic do zarzucenia ;-)

Tak ale w takim komisie te telefony są sporo droższe od tych używanych więc to odpada.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

No faktycznie, na allegro kupisz taniej, ale ja osobiście nie zdecydowałbym się na kupno na allegro bez gwarancji, także patrz na to :>

Opublikowano

Tak ale w takim komisie te telefony są sporo droższe od tych używanych więc to odpada.

poszukaj na:gumtree,tablica.pl i ewentualnie na allegro w swoim miescie modelu ktory cie interesuje i sie umow ze sprzedajacym :) Zobaczysz telefon ,przetestujesz i bedziesz zadowolony ;)

11967467.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...