Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Losowe bonusy?

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy w Terze występują losowe bonusy w przedmiotach jak np. w Metin2?

Chodzi mi o to, czy jeśli nie będę miał szczęścia bądź nie wydam nic PLN to czy nic nie osiągnę w tej grze?

Opublikowano

nie do końca zrozumiałem pytanie,ale jeżeli chodzi o jakie kol wiek bonusy to trafia się,że z mobków,wylatują skrzynki co po otwarciu trafia się losowy przedmiot,głowie uzbrojenie.Też można się natknąć,otrzymać lub kupić strongbox co po otwarciu kluczem wypadają przedmioty,zwoje,proszki do ulepszania,potiony itp.Ostatnią rzeczą jaką ostatnio odkryłem to również npc,który po uzbieraniu 30 badge wymienia na uzbrojenie.Mam nadzieję,że pomogłem :P

Opublikowano

jeśli dobrze zrozumiałem :D to nie musisz na tą gre wydawać kasy żeby coś mieć bony to sie zmienia za pomocą 2 rodzai skroli 1 masz u npc za 5 golda drugi dropi z bosów na instancji od 58 lv chyba tymi drugimi też masz szanse wpić masterworka czyli że możesz ulepszać broń do +12 a normalnie można +9 jeśli chcesz zachować jakieś bony w jakimś itemku musisz posiadać spelbindy który zachowuje dany bonus

75775358773159538492.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...