Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Warrocka

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokladnie chodzi mi o ta strone ops.warrock.net

gdyz jak widzicie nie dziala ona jak doszly mnie sluchy jest ona w trakcie przebudowy (beda nowe klany w warrocku)

co prawda zrodlo z ktorego to wiem nie jest pene na 100 % ale na 90 tak

slyszalem takze ze przebudowa ma trwac ok 10 dni :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

nie nowe klany...

będzie system nowy...

coś mają dodać nowego do tego systemu

co do strony to dokładnie nie wiem

Być zajebistym...

Opublikowano

a poza tym co z tym eventem miał być do 07.01.10 dziś jest 08.... a patcha nie było ??

podobno były problemy z rozdawaniem broni na frosty frag festival, więc g1 przedłużyło event do 14 stycznia gdzieś tam czytałem

@down ok jeśli do 11 stycznia to mój błąd sory :P

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

jak wiecie OPS WARROCK jest closed oraz jak wiecie mam nadzieje .... że klanów nie można tworzyć nawet jak masz premium i bug wie co ... jest już tak od długiego czasu a czemu nie ma updatu bo może być dzisiaj albo nie mają czasu ich programiści żeby zająć się taką pierdołą ... A więc postanowili zapewne ( tak przypuszczam ) naprawić ten wielki błąd bo niektórzy specjalnie kupują premium żeby clan założyć i robią nowy system do tej strony warrock.ops i update może nawet poczekać do końca tworzenia nowego systemu i witryny warrocka.opsa żeby wyszedł jakiś nowe event albo chcą mieć wielki wejśćie ;d;d

@Down

A co ich to interesuje od tego jest HS ty grasz ty się martw ;]

Zbieram +

Opublikowano
albo nie mają czasu ich programiści żeby zająć się taką pierdołą ...

no ta zobacz ile hacków na serwerach ;p

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

no ta zobacz ile hacków na serwerach ;p

PRAWIE na każdym roomie tak by większość padły ale na MPC pewnie znalazły by się nowe ;]

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

No już teraz jest patch nowy także się nie bujcie. Troszkę się spóźnili to fakt. Ale zobaczymy co będzie jutro :)

Pzdr.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

jak wiecie OPS WARROCK jest closed oraz jak wiecie mam nadzieje .... że klanów nie można tworzyć nawet jak masz premium i bug wie co ... jest już tak od długiego czasu a czemu nie ma updatu bo może być dzisiaj albo nie mają czasu ich programiści żeby zająć się taką pierdołą ... A więc postanowili zapewne ( tak przypuszczam ) naprawić ten wielki błąd bo niektórzy specjalnie kupują premium żeby clan założyć i robią nowy system do tej strony warrock.ops i update może nawet poczekać do końca tworzenia nowego systemu i witryny warrocka.opsa żeby wyszedł jakiś nowe event albo chcą mieć wielki wejśćie ;d;d

@Down

A co ich to interesuje od tego jest HS ty grasz ty się martw ;]

nie pierdol ze jest to pierdola bo jest to powazny blad z ktorym k2 nie moglo sie od dawna uporac... myslisz ze dlaczego robia nowy system ??? bo im sie chce ???

gdyby widzieliscie rozmowe z Jericho ktora byla widziana przez maks 3000 osob z calej europy z czego w tym z 200 polakow bo reszta to niemcy i anglia