Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sposób na ominięcie afk

PanZycia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, na serwerach rp trzeba przepracować ileś tam czasu dziennie by dostać hajs. szukam więc sposobu aby ominąć system i bez siedzenia przy kompie wbić duty i zgarnąć hajs

Opublikowano

Ja robiłem to w prosty sposób, ale go nie polecam - bo od razu ktoś cię zreport'uje :)

Ale jeżeli już chcesz wiedzieć to "włóż" coś przed klawisz(tak aby był ciągle wciśnięty) i wtedy postać idzie przed siebie - ciągle i AFK ci się nie nabija.

Drugim sposobem, jest to ,że włączasz animka i tak samo jak wcześniej robisz aby klikało ci klawisz.

Trzeci sposób to ściągniecie bota, który "wykonuje" ruchy myszką.Takiego bota powinieneś znaleźć w dziele z Cheat'anim.

Niby proste,ale skuteczne.

Opublikowano

Afcz w wodzie

- Albo niech afczy, naciskając klawisz, pod jego nieobecnością.

Można zrobić klawisz, który naciska, jak go nie ma na komputerze, danego gracza,

bez gif

Opublikowano

- Albo niech afczy, naciskając klawisz, pod jego nieobecnością.

Można zrobić klawisz, który naciska, jak go nie ma na komputerze, danego gracza,

Na to co ty mówisz sa zabiezpieczenia. na Afczenie w wodze nie ma.

Opublikowano

Na to co ty mówisz sa zabiezpieczenia. na Afczenie w wodze nie ma.

Ja gram na dwóch serwach w MTA, na realnych serwach, i goście omijały AFK, jak ich nie było - za pomocą klawisza, i dostawali - za to bany.

A ich w tym samym czasie nie było na komputerze...

bez gif

Opublikowano

Ja gram na dwóch serwach w MTA, na realnych serwach, i goście omijały AFK, jak ich nie było - za pomocą klawisza, i dostawali - za to bany.

A ich w tym samym czasie nie było na komputerze...

No to mamy problem bo ja tu o SAMP mówię.

Opublikowano

No to mamy problem bo ja tu o SAMP mówię.

A o SAMPIE...

Myślałem, że to chodzi o MTA.

A to sorry, za pomyłkę.

Poszukam trochę o tym, i dam Ci tu znać, jak to można omijac.

bez gif

Opublikowano

Afcz w wodzie

W sumie dobry pomysł, ale mam uwagę, otóż autor tematu chce bić duty, czyli pracę.

Znając znane rp'ki raczej nie ma pracy w wodzie także ten pomysł odpada :)

Opublikowano

W sumie dobry pomysł, ale mam uwagę, otóż autor tematu chce bić duty, czyli pracę.

Znając znane rp'ki raczej nie ma pracy w wodzie także ten pomysł odpada :)

W sumie xD. Chyba, że pływak.

Podaj jaki server i jaką prace to może zdołam pomóc bo mam taki mały programik :D

Opublikowano

n4g albo c-rp na obu coś tam gram.

Z tego co wiem na N4G nie ma praktycznie takiego duty aby pracować w wodzie także pomył Snajpera odpada :)

Polecam ci mój sposób, kolega go używał(i nie wykryli :P ):

Ja robiłem to w prosty sposób, ale go nie polecam - bo od razu ktoś cię zreport'uje :)

Ale jeżeli już chcesz wiedzieć to "włóż" coś przed klawisz(tak aby był ciągle wciśnięty) i wtedy postać idzie przed siebie - ciągle i AFK ci się nie nabija.

Drugim sposobem, jest to ,że włączasz animka i tak samo jak wcześniej robisz aby klikało ci klawisz.

Trzeci sposób to ściągniecie bota, który "wykonuje" ruchy myszką.Takiego bota powinieneś znaleźć w dziele z Cheat'anim.

Niby proste,ale skuteczne.

Ale mogli zmienić system zabezpieczeń, możesz spróbować... ale możesz zostać ukarany.

Z drugiej strony po co omijać?I tak jak robisz na siłce to jak ktoś przyjdzie a ty nic to i tak "report" poleci :)

Jeżeli wyłączysz GTA(tj. zminimalizujesz) to i tak większość bot'ów nie zadziała.

Najlepiej po prostu uczciwie siedzieć przed PC i wcinać orzeszki na /duty :P

Opublikowano

No na n4g jest lipnie bo ruszam się co 1-2min to czasami włącza afk. Ciągle w ruchu trzeba być albo poświęcić około 40min stania by mieć te 30min ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...