Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak zepsuć kompa żeby go nie zepsuć xd

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam kompa który ma gorsze podzespoły od kalkulatorów reszty klasy, a rodzice nie chcą mi kupić nowego bo uważają że będę tylko grać ( w sumie racja :P)

Jak zepsuć komputer żeby się nie włanczał lub cokolwiek tego typu ale dało się naprawić bez większych problemów?

Opublikowano

np procka wyjąć?

No jeśli Cie to zadowoli.

Tylko czy twoi rodzice są na tyle naiwni, żeby uwierzyć, że nagle popsuł Ci się komputer :D?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

mama tak tacie to wisi :P

od 2 lat narzekam że tragicznie chodzi więc nie zdziwiło by mnie.

Na dodatek temperatura mojego procesora to ok 89 stopni więc nie zdziwił bym się jakby się spalił

Opublikowano

Znając życie jak zepsujesz to nie kupią ci nowego, tylko oddadzą go do serwisu.

Są wakacje, więc zarób sobie na komputer, czyli idź do roboty.

Opublikowano

Chcesz zepsuć komputer żeby rodzicie ci kupili nowego, ale później naprawić starego. Hmmm. Trochę dziwne. Pewnie jeśli coś odłączysz to rodzice oddadzą do serwisu i tyle. Możesz podkręcić procka, zwiększyć napięcie, wyjąć chłodzenie i wyłączyć automatyczne wyłączanie się kompa po osiągnięciu iluś tam stopni. Możesz też urwać nóżkę jeśli twój procesor posiada.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Zjedz jakiś kable co znajduje się w środku kompa. Nawet jak oddadzą to te debile nie zauważą tego xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Znając życie jak zepsujesz to nie kupią ci nowego, tylko oddadzą go do serwisu.

Są wakacje, więc zarób sobie na komputer, czyli idź do roboty.

Mam kase na kompa tylko oni nie chcą mi kupić bo to strata pieniędzy a tata ma dela za 4k co składaka za 2k można kupić (idiotyzm)

Chcesz zepsuć komputer żeby rodzicie ci kupili nowego, ale później naprawić starego. Hmmm. Trochę dziwne. Pewnie jeśli coś odłączysz to rodzice oddadzą do serwisu i tyle. Możesz podkręcić procka, zwiększyć napięcie, wyjąć chłodzenie i wyłączyć automatyczne wyłączanie się kompa po osiągnięciu iluś tam stopni. Możesz też urwać nóżkę jeśli twój procesor posiada.

Proste... Wejdz do biosu i zwiększ napięcie CPU lub zmniejsz oraz go poprzestawiaj ;)

Napisałem żeby go nie zepsuć a w ten sposób będzie do śmieci.

Powiem że mój komputer ma już swoje lata i to nic dziwnego że przy moim użytkowaniu działał aż tyle. Myśle że to kupią xD

Opublikowano

Takie pytanko bo się nie znam za bardzo. Czy jak wyjme dysk/procek to czy nie będzie dało się go włączyć i czy po ponownym podłączeniu będzie działać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...