Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki horror polecacie na początek ?

Deo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie.

6JuGEp.png

Posty: 50+,100+,150+,200+,250+,500-,1000-,....

Opublikowano

ale jaki pierwszy polecacie jakiś ? xD

6JuGEp.png

Opublikowano

ale jaki pierwszy polecacie jakiś ? xD

Aaa...to ja polecam wszystkie czesci piła nie wiem czy to sie podlicza pod horror ,D czasami jest dreszczyk emocji....

Opublikowano

Jestem Legendą

Oglądałem kiedyś

6JuGEp.png

Opublikowano

Piła wszystkie częsci nie jest taki straszny dla mnei sie tylko podobaja te gry survivalowe obetnij palca wsadz reke do kwasu etc. A jak jestes hardcorem to obejrzyj sobie Klątwę :P

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

w skali od 1/10 jak straszne są części paranormal activity? x d

6JuGEp.png

Opublikowano

Piła to nazywacie horrorem? hahaha dobre ;) Obejrzyj se ludzka stonoga, pokój 1404, oczy Julii lub coś innego ; )

A paranormal fajnie się ogląda ale straszny wgl nie jest, powiem po prostu ze ciekawy.

Opublikowano

A w jakim wieku zaczęliście oglądać horrory x d?

6JuGEp.png

Opublikowano

a paranormal activity 2? 1/10?

6JuGEp.png

Opublikowano

Czy ktoś tu napisał że ludzka stonoga jest straszna? HAHA.

@top

A w jakim wieku zaczęliście oglądać horrory x d?

Chyba odkąd się urodziłem, to uczucie gdy wychodzisz z czyjejś kobiecej pochwy pełnej krwi, straszne.

Kolekcjoner.

Opublikowano

Egzorcyzmy Emily Rose (na faktach)
Egzorcyzm,
Antychrist,
Naznaczona

A jak się troche boisz, to z dawką humoru jedynie mogę Ci polecić "straszny film" ;)
Wszystkie filmiki które podałam u góry są o egzorcyzmach, więc dla wytrzymałych ;)

Opublikowano

Drabina Jakubowa, Amityville(2005), 1408, Naznaczony, Sinister, Udręczeni, Demon: Historia prawdziwa, Grave encounters, Demony, filmy które reprezentują w miarę gatunek horroru :)

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...