Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POSZUKUJĘ] Trenera

dupinex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję osoby najlepiej z diamentu która pokaże mi fajne strategie i jak porządnie grać w lol'u. Otóż byłem w Silver I mój kolega wbił mnie do platyna V tylko teraz mam problemy bo są mocni gracze. A spaść można tylko przez brak aktywności przez miesiąc, więc mi się nie opłaca. Więc czy jest ktoś chętny by pokazać mi strategie i inne tego typu. Np. jak zamrazać linię?

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano

Oglądaj rózne streamy i się nauczysz. Tak pomijając temat wybijanie dywizji (boostowanie konta) za to jest ban. Po co Tobie kolega boostował konto? Żeby tacy słabi gracze grali na platynie? Nie rozumiem niektórych... Jak można nie wiedzieć jak freezować linie? Stary to podstawa!

Gość koxxxik12
Opublikowano

Zamiast szukać trenera oglądaj streamy tam możesz obejrzeć sobie fajne strategie i triki do niektórych postaci itp.

Opublikowano

Oglądaj rózne streamy i się nauczysz. Tak pomijając temat wybijanie dywizji (boostowanie konta) za to jest ban. Po co Tobie kolega boostował konto? Żeby tacy słabi gracze grali na platynie? Nie rozumiem niektórych... Jak można nie wiedzieć jak freezować linie? Stary to podstawa!

Za boostowanie jest ban. Ale ja mam prawo podać koledzę hasło do konta + login i on będzie grał. Za to nie mogę mieć bana.

Opublikowano

Możesz.

Jest od tego podpięty temat na górze działu,

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...