Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

odszkodowanie

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To są objawy wstrząsu mózgu :)

Za obraze bez powodu powinny być większe kary...

Za bycie zjebem, i bajko pisarzem, powinni zabijać...........................

Opublikowano

Za bycie zjebem, i bajko pisarzem, powinni zabijać...........................

To byś nie miał rodziny :)

Maksymalnie 150 zł możesz wyciągnąć.

To ile w końcu? 150 a 600 to różnica...

Opublikowano

Ja dostałem za skręcone kolano i zerwane więzadła 870zł xD ,zainwestowałem w nowe opony do roweru :D

Miałem 2 tygodnie w szynie i dwa razy pobierali mi wodę z kolana.

u6pv.jpg

Opublikowano

a takie pytanko gdzie ja mam iść żeby to odszkodowanie dostać? Do szkoły czy gdzie?

Opublikowano

a takie pytanko gdzie ja mam iść żeby to odszkodowanie dostać? Do szkoły czy gdzie?

Tam gdzie jestes ubezpieczony PZU czy coś . Ale dużo nie dostaniesz bo ja za pęknięcie kości w stopie i 2 miechów w gipsie a potem miesiąc bez lecz z kulami dostałem marne 150 zł :/

Wstrząs mózgu 3 dni w szpitalu ? trzeba było udawać minimum tydzień

175001456602037225492.gif

Opublikowano

SMIECIU, ODSZKODOWANIE WYLUDZAC... AHH, TE POLSKIE 12 LATKI. CHETNIE BYM UBEZPIECZYCIELOWI POKAZAL TEN TEMAT...

Opublikowano

chłopcze nie jestem w twoim wieku także nie wyzywaj mnie od 12 latka... Ja bym chętnie pokazał twoje rozmowy na skype/gg twojej nauczycielce polskiego uśmiała by się z twojej ort. Takie śmieci jak ty to wyrzucam, a reszta twojej ferajny grzebie w nim :/

Jak powiem że od tego czasu czasami boli mnie mocno głowa to będzie większy uszczerbek na zdrowiu?

Opublikowano

To byś nie miał rodziny :)

To ile w końcu? 150 a 600 to różnica...

Zdychaj jebany psie nie masz na komputer to idź to pracy, szmato zajebana kozak na garnuszku rodziców. Max 14 lat. I twój kanał na YouTube jest chujowy,

Jebie mnie, że za to bana wyłapie.

Opublikowano

Takie dzieci jak widać powyżej dotyczy temat http://www.mpcforum.pl/topic/1003491-lanie-przemoc-czy-wychowanie/ Wypowiedzcie się tam bo was to w szczególności dotyczy :) takim jak Grzanowski czy TwojPsycholog to powinni na ip banować... a moderatorzy bez reakcji... brawo dla tego forum...

Proszę o zamknięcie tego tematu bo jak widzę takich debili to aż z mostu chciało by się skoczyć a za to odszkodowania nie dostane...

proszę zamknąć temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...