Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

odszkodowanie

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostaniesz procentowo wyliczony uszczerbek na zdrowiu po wizycie u lekarza
orzecznika - i zależnie od tego będziesz miał wyliczoną kwotę
odszkodowania

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

ubezpieczony w szkole jestem, a uszczerbku na zdrowiu żadnego nie mam po za tym że wtedy ponad miesiąc w gipsie i z wstrząsem mózgu 3 dni w szpitalu

ile tak ok. 50 zl 100zl?

potrzebne mi jest ze 150 zl bo mi na kompa brakuje xD

Opublikowano

ja dostałam za wybicie łuku brwiowego 105 zł ze szkoły (teraz blizna ;9) i 500 zł z pociągu bo w pociągu się jebłam. A za wybity palec z 110 zł.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ja dostałam za wybicie łuku brwiowego 105 zł ze szkoły (teraz blizna ;9) i 500 zł z pociągu bo w pociągu się jebłam. A za wybity palec z 110 zł.

Miałem 13 razy palec wybity, to zarobiłbym ponad 1300 zł??! Dodatkowo ile złamanych palców... Będę bogaty!

Opublikowano

Przed chwilą pisałeś, że chcesz rozwalić kompa tak aby się nie popsuł, po to żeby rodzice kupili Ci nowego. A teraz piszesz, że brakuje Ci 150zł? WTF?

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

za obojczyk dostalem 300 zł za złamanie 2 rąk w nadgarstkach dostałem 660 szału nie ma. Sam jestem ciekaw ile dostaniesz :P

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Admin Cienia
Opublikowano

Udawaj dałna to dostaniesz taki hajs że nie będziesz musiał robić nic do końca życia.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Udawaj dałna to dostaniesz taki hajs że nie będziesz musiał robić nic do końca życia.

Nie musi udawać, wystarczy, że minecraft.

Opublikowano

nikt nie powiedził ile za wstrząs mózgu dostane. Z wypowiedzi up wynika że według nich zostało mi cośz tego

Opublikowano

Ja za złamaną rękę dostałem ponad 500zł. U rzecznika musisz mówić w taki sposób, aby nie wyszło, że to z Twojej winy, czyli np. że potknąłeś się o kamień itp.

Opublikowano

up na wf kolega 2 lata starszy kopnoł twardą balą według jego najlepszych kolegów w bramke ale mu zeszło o 90 stopni a według tego co kopnoł w lep mi celował (idiota tak do wychowawczyni powiedział xD) uznają mi to?

Opublikowano

a jak poudawać z czymś z tym wstrząśnieniem lub wybitym palcem żeby więcej dostać? Głowa mnie boli od tego czasu np?

Opublikowano

Wymiotujesz, głowa Cię boli, masz zawroty.

To są objawy wstrząsu mózgu :)

NIC NIE DOSTANIESZ, ŚCIERWO!

Za obraze bez powodu powinny być większe kary...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...