Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza postać pod PvE ?

GGKhrystal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm wydaje mi się, że to właśnie specjalista 2h jest najlepszy :P Zaraz po nim, a może na równi jest Manipulujący Czarodziej.

Opublikowano

Daje daje, ale tu już musisz ogarniać jak kolega wspomniał :P Dobrze wybierać cele i nie rzucać się niczym tank jako pierwszy w wir walki :P

Opublikowano

Szczerze mówiąc od kiedy rozwinąłem swoją postać " Zbrojny Strażnik" powiem wam że znakomicie spisuje się na PVP ale trzeba nim grać bardzo defensywnie nie rzucać się na rywala jak głupi i używać odpowiednich umiejętności. Np. Mag nie ma zemną szans jeśli zajdę go od tyłu szybko pada to samo spec o broni dwuręcznej.

Oczywiście są pewne granice gry tą klasą. To jest typowy Blok Defensor atakujesz nim tylko i wyłącznie kiedy rywal jest już na wyczerpaniu albo ma połowę HP.

Z Łotrzykiem mam niestety małe szansę na wygranie pojedynku z tego względu że jest bardzo szybki i ma duże DMG.

Mój obecny rekord uderzenie krytycznego wynosi 11.237 ten cios wyprowadzony był właśnie na Magu :D

Obecnie mam problemy z crash-ami nie nie gram już dobre 3 dni :/

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

To jacyś słabi ci GWF'i byli :D Chyba nie wiedzą jak używać klawisza shift, obiegać strażnika i powalać go skillem, który po 10 sec się odnawia. Kombinacje powtarzamy 3 razy i zbrojny strażnik zaczyna uciekać, a w rezultacie pada :P

Oczywiście po powaleniu wyprowadza skill Ibs, później ogłuszający na 1s(Flourtch czy jakoś tak :D), i dalej odbiegamy trzymamy chwilkę na dystans, powtarzamy, a jeżeli Strażnikowi uda się zrobić na nas combo, włączamy Determination (Tab) gdy przeciwnik leży i przy odpowiednich bonach i eq, połowa obrażeń zwraca się nam podczas gdy on wstaje :P

Musiałeś walczyć z jakimiś "lewymi specjalistami", bo ja ze Strażnikiem większych problemów nie mam :P

Opublikowano

Sam gram GWF`em na prawie 50 poziomie i jestem z niego niezmiernie zadowolony. Jeżeli chodzi o questy typu uwal jakiegoś jednego z wielu bossów na mapie radzę sobie sam bez problemu. Mam swoje combo, z którym leje się takie potworki świetnie, wiadomo, nie zabiję go jakoś cholernie szybko, mimo, że gram DPS, to nie padnę jak jakaś mucha co jest swoistą zaletą. Moim towarzyszem jest healer` i to robi swoje. Jeżeli chcesz bardziej rozbudowane zdanie, wal do mnie na pw.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Z resztą każdy gra postacią jaką lubi i jaką mu się najlepiej gra.

Po za tym gram też Łotrzykiem (33lvl) ale obecnie służy mi te konto do zbierania AD ale przez te crash-e..... szkoda gadać :D

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

zależy pod co patrzycie czy pod dmg czy zaś pod wytrzymałość bo to takie gadanie co najlepsze jest w pve a coś zawsze działa z czymś przecież jak łotrzyk pójdzie solo na jakiegoś bossa to boss 2 hity i łotrzyk leży to samo tyczy się każdego innego dps 2 ręka może na 4 hity gdyż nosi inny pancerz szczerze mówiąc wszystko się uzupełnia moim zdaniem jako tako to najlepszy w PVE jest tank i healer bo dzięki nim żyją takie clothy jak dpsi i nie padają tak szybko przecież to w tanka zazwyczaj leci 2 mln dmg przez cały dungeon a inni za mną zazwyczaj mają 200k to rozdzielcie sobie tak ile byście już padli gdyby nie tank

Opublikowano

Jest różnica pomiędzy pve, a robieniem w drużynie podziemi.

I jeżeli uważasz, że Specjalista pada na 4 strzały to się grubo mylisz :) To nie pancerz, a skill specjalny przeważnie pozwala specjaliście w ogóle nie odbiegać od bossa :)

ale chce zacząć od nowa ze znajomym.

A autorowi chodziło o expienie, a nie podziemia :)

Opublikowano

Cóż, zrobiłem łotrzyka - obecnie 41 i jest całkiem fajnie. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, drugą postacią którą dobije 60 będzie spec od 2 ręki bo tam też nie dużo brakuje, a potem się pomyśli.

Wykorzystałem limit lajków, jak się skończy to rozdam reszte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...