Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack na gungame

Patatajam2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieje jakiś działający hack na gungame?

Widziałem już kilku rusków którzy np. z aimbotem albo wh. biegali i autoknife jednak gdy włączam coda przez oshicod i odpalam jakiś server z modem gra zamiast się wyłączyć i włączyć z modem tylko się wyłącza i po chwili wyskakuje komunikat błąd directx dlatego szukam innego hacka który działa także na modach, i nie pierdolcie że nie ma bo są :)

w google nic nie znalazłem, na mpc też nic ciekawego, a przynajmniej nic co by działało.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Mam pewnego haxa, ale ze względu na politykę forum nie mogę go umieścić (ma dużo wirusów false/positive przez obfuskacje) (mogę wysłać na PW, już pojawił się na tym forum).

Jedyne co ci pozostaje, to uruchamiać CoDa domyślnie z modem. CZYLI:

- zmieniasz nazwę iw3mp.exe na iw3mp.bin

- tworzysz plik start.bat

- w start.bat wpisujesz:

iw3mp.bin +fs_game "mods/nazwamoda"

- uruchamiasz haxa przez start.bat

Niestety nie sprawdzona metoda, ale w końcu coś znajdziemy.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Mam pewnego haxa, ale ze względu na politykę forum nie mogę go umieścić (ma dużo wirusów false/positive przez obfuskacje) (mogę wysłać na PW, już pojawił się na tym forum).

Jedyne co ci pozostaje, to uruchamiać CoDa domyślnie z modem. CZYLI:

- zmieniasz nazwę iw3mp.exe na iw3mp.bin

- tworzysz plik start.bat

- w start.bat wpisujesz:

iw3mp.bin +fs_game "mods/nazwamoda"

- uruchamiasz haxa przez start.bat

Niestety nie sprawdzona metoda, ale w końcu coś znajdziemy.

Jeśli możesz wyślij mi proszę na pw hack i instrukcję do tego hacka, będę wdzięczny ;)

nie rozumiem za bardzo tej metody.

mam oshicod 4v5 np. do coda i on działa tylko na niektórych serverach (bez pb i często crashuje na większych mapach dodatkowo żeby ogólnie działał na mapie większej niż shipment trzeba wyłączyć niebo i włączyć fullbright) i naciskam ikonkę i od razu call of duty mi się z tym hackiem odpala, mogę też bez niego gdy np. idę na takie gungame to odpalam grę normalnie przez ikonkę gry.

czy stosując tę metodę będzie to wyglądać tak?

iw3mp.bin zamiast iw3mp.exe

w folderze z grą tworzę plik bat

w bat wpisuję iw3mp.bin +fs_game "mods/gungame"

uruchamiam hacka przez start.bat tylko jakby to miało wyglądać? jak już ten plik utworzę i wszystko zrobię to jak mam hacka odpalić przez start.bat?

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...