Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS-3

Gdeto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam takie zapytanie do was, czy to prawda że w IS-3 jego dzióbek z przodu dostał narfa ? ( czyli że teraz mniej dinguje )

Dzięki :)

Opublikowano

Witam wszystkich mam takie zapytanie do was, czy to prawda że w IS-3 jego dzióbek z przodu dostał narfa ? ( czyli że teraz mniej dinguje ) Dzięki :)

Jezeli chodzi o line heavy ruskich is-3 dobrze skontowany potrafi wszystko odbic natomiast is-8 to lekki papier tez da sie skontowac ale "ciężko " is-7 to inna bajka musisz strzelac zlotem praktycznie znowu ucieli mu 10pene z 260 na 250 :( i sie wkur**** i go sprzedalem . Masz czolg premium rób is-7 e 100 i mausa nimi musisz goldem walic :)

Opublikowano

@up
Żeby tylko 203. Ja ze 180 szalałem nieźle.
Tak na dobrą sprawę, te twoje 250 które jest tak ucięte i znerfione nie przebije tylko E-100, Mausa, T110E3 i T95... A z 260 penetrą i tak ich nie przebijałeś, więc nie pierdziel.

@2up to nie moja wina, że jesteś noobem i nie umiesz grać z penetracją 250 na ISie-7...

Opublikowano

Up:

Jak ty z 250 penetracją nie możesz 10 przebić to pozdro ;d

Z penetracją 203 normalnie 10t uszkadzam ;)

Topic :

Próbuj side scrapować to wszystko odbijesz.

tak to spróbuj przebic e100 skontowane zobaczymy jaki madry bedziesz ku t:)

@up

Żeby tylko 203. Ja ze 180 szalałem nieźle.

Tak na dobrą sprawę, te twoje 250 które jest tak ucięte i znerfione nie przebije tylko E-100, Mausa, T110E3 i T95... A z 260 penetrą i tak ich nie przebijałeś, więc nie pierdziel.

@2up to nie moja wina, że jesteś noobem i nie umiesz grać z penetracją 250 na ISie-7...

chcesz to sie mozemy spobowac wezme focha 155 ty wes co chcesz zobaczymy kto jest noobem ;) równie dobrze moge t62a wziasc i cie rozpierdole jak bede chcial :0 250pene to za malo na 10 tier ht . A po 2 ht to smieci po patchu 0.8.4 :0

Opublikowano

Jezeli chodzi o line heavy ruskich is-3 dobrze skontowany potrafi wszystko odbic natomiast is-8 to lekki papier tez da sie skontowac ale "ciężko " is-7 to inna bajka musisz strzelac zlotem praktycznie znowu ucieli mu 10pene z 260 na 250 :( i sie wkur**** i go sprzedalem . Masz czolg premium rób is-7 e 100 i mausa nimi musisz goldem walic :)

Podaj nick z gry to zobaczymy jaki pro jesteś .

Mam T34 czyli mam 248 i wgryzam sie w każdy czołg.

Pisałes cos o fochu jesli podasz nick to uwierze że masz coś więcej niż kv-1 bo jak masz problemy z tym to idź grać w mario.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Kto tu jest noobem? Bierz sobie tego swojego Focha, tylko jakim to trzeba być noobem, żeby nie umieć wziąć na 1vs1 nie najlepszego czołgu 1vs1. Rozgmociłbym cię swoim Chaffeem albo nawet jeszcze niewytopowaną WZką-131, a co dopiero jakbym Pattona III swojego wziął. :P Poza tym - to nie ja biorę camo na medach :P

Opublikowano

Kto tu jest noobem? Bierz sobie tego swojego Focha, tylko jakim to trzeba być noobem, żeby nie umieć wziąć na 1vs1 nie najlepszego czołgu 1vs1. Rozgmociłbym cię swoim Chaffeem albo nawet jeszcze niewytopowaną WZką-131, a co dopiero jakbym Pattona III swojego wziął. :P Poza tym - to nie ja biorę camo na medach :P

Nie ma sensu marnować na niego czasu bo pewnie nie ma nawet tego focha .

Zresztą wystarczy moja T20 i koleś idzie na złom.

Moim zdaniem nie ma sensu zwracać na niego uwagi bo skoro robi mu różnica 10mm peny na X to naprawde gratuluje jest mało czołgów z pancerzen 250+ (t95 e3 maus e100 t62a(turet) )

A skoro grasz na auto aimie i nie używasz weekspotów to nie nasza sprawa tylko twoja ignorancja niewiedza i brak checi samodoskonalenia sie.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...