Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaka broń po R

SDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić jakąś broń snajperską i szturmową mam rangę tą po R i nie wiem co wybrać nie ładuje NX, kupiłem AK-47, ale strasznie odrzuca.

Proszę o pomoc i dziękuję z góry.

Opublikowano

Też ci polecam m4a1 i jeszcze jak zrobisz na niej custom to prawie dorównuje m416 :P

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

M4A1 z szturmowych, a co do snajp to lepsza jest dopiero od 3 daszków nie pamiętam nazwy L96A1

Opublikowano

Dzięki wielkie, właśnie nie mogę ulepszyć tego AK-47. Kupie jednak M4A1 i poczekam na kolejne rangi.

Jeszcze mam pytanie jak ludzie robią, że tak szybko chodzą i skaczą?

Opublikowano

Graj tym SCAR-L Black, ja spoczątku go z discardowałem ale jak poszłem nim na SnD to KOSA! - Trzeba sie przyzywczaić, M4A1 to też dobra broń i nawet ciut lepsza.

Dzięki wielkie, właśnie nie mogę ulepszyć tego AK-47. Kupie jednak M4A1 i poczekam na kolejne rangi.

Light Vest + Bandanka, lub Recon Vest + Cyclops + Maska i maja speeda.

wotw2403.png

Opublikowano

To dlatego, że oni mają itemy na speeda, ale ty masz zapewne na sobie heavy vesta (obniza speeda daje obrone). tydzien po rozpoczeciu gry powinienes dostac paczke z light vestem, i tez bedziesz szybko biegac ;p

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...