Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to dobra snajperka ?

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Jest to wg mnie najlepsza snajperka w grze, DOBRA oferta, więc kup bez zastanawiania.

@orł

Co ty kurw@ nie powiesz :O Masz mnie za idiote czy co? Gram od closed bety i wiem niemal wszystko do początku 2013r. i prosze cie, nie pouczaj mnie.

SVD to reskin uber stefana/czarnej manty. I co z tego? Imo najlepsza snajpa i tak tez napisałem, bo pytanie było o SVD

Opublikowano

Tak, dobra snajperka. Kupuj bez zastanawiania (potem wbijesz trochę lvli i kupisz m82 xD)

Opublikowano

Tak. Jest to wg mnie najlepsza snajperka w grze, DOBRA oferta, więc kup bez zastanawiania.

Ty.. ale wiesz że to tylko reskin?

Tak, dobra snajperka. Kupuj bez zastanawiania (potem wbijesz trochę lvli i kupisz m82 xD)

Nie istnieje żadne m82? Jak już to mk1 łobuz.

Opublikowano

Ty.. ale wiesz że to tylko reskin?

Nie istnieje żadne m82? Jak już to mk1 łobuz.

Orł nie masz co się już wypowiadać już dawno po promocji , zakupiona a żaden mod nie zamyka tematu już od 2 dni więc widać jak są wybierani ...

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Orł nie masz co się już wypowiadać już dawno po promocji , zakupiona a żaden mod nie zamyka tematu już od 2 dni więc widać jak są wybierani ...

Tak to prawda, tylko dałem radę. Z modami też się zgadzam, ale od tego jest funkcja "Zgłoś". :)

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...