Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nerf.

Power is Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jako że coraz więcej ludzi ciśnie Ryzem (na bolu i bez) to czy jest jakaś szansa, że dostanie on nerfa? Słyszałem że RIOT nerfi postacie które są często wybierane.

9S7gMK0.jpg

Opublikowano

Niedługo buffa dostaje...

Gdzie tu jest spam? Wyjaśniłem w krótkim zdaniu graczowi że ryze dostaje buffa niedługo co jest jednoznaczne z tym że nie dostanie też nerfa...

League of Legends

Opublikowano

2xUP

Dla Ciebie zmniejszenie zasięgu skilli dla Ryze'a to nerf?:D On i tak dogoni typa swoim speedem na ulcie i gówno nikt mu nie ucieknie - prócz Mastera, który ma ulta do speeda i ogólnie nawet bez butów jest szybki;p

Już wam współczuję :P Ja już nie gram Ryzem bo jest nudny ale strzeżcie się bo ponad 20k graczy gra na BoLu (stwierdzam po liczbie kont na forum bola)

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Tak naprawde to on takiego buffa nie dostanie.

Zmiejsza mu zasieg skilli ale za to zwieksza jego bazowy ms i dodatkowy ms z ulta.

Skąd wiecie o zmianach? Dajcie jakieś info.

@top Ryze to mocny champ i nie trzeba bolów żeby niem dobrze grać. Wyróżnia się brustem z innych champów ale ma mały zasięg = jest zbalansowany

Opublikowano

2xUP

Dla Ciebie zmniejszenie zasięgu skilli dla Ryze'a to nerf? :D On i tak dogoni typa swoim speedem na ulcie i gówno nikt mu nie ucieknie - prócz Mastera, który ma ulta do speeda i ogólnie nawet bez butów jest szybki;p

Już wam współczuję :P Ja już nie gram Ryzem bo jest nudny ale strzeżcie się bo ponad 20k graczy gra na BoLu (stwierdzam po liczbie kont na forum bola)

Nie... Chodzi mi oto że każdy mowi ze dostanmie buffa, chodz tak naprawde zostanie tez znerfiony.

Wiec jak dla mnie te bufy i nerfy sie zrównowazą na ryze. Chodz i tak wychodz raczej po tej zmianie na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...