Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] DirectX 9

Minkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Dzisiaj zamierzałem zainstalować Dead Island i jeden raz wszystko ok poszło, ale musiałem zejść z kompa więc przerwałem instalację. Teraz próbuję drugi raz to zrobić i się nie instaluje ;/ Ciągle jest napis ; Instalowanie "DitectX 9"... Proszę czekać.

Czy może muszę jakoś odinstalować tego DitectaX 9 i od nowa będzie się robiło?

Daje like za odp ;/

@Edit Instalację tą próbuje już z 2 raz ;/

Opublikowano

Zrób Re-instal DI

Czyli mam usunąć zawartość lokalną w steamie? A dodam jeszcze, że tą grę mam na płycie.

Opublikowano

Czyli mam usunąć zawartość lokalną w steamie? A dodam jeszcze, że tą grę mam na płycie.

Najlepiej jak usuniesz wszystko i zainstalujesz z płyty bodajże pod koniec będziesz miał "zainstaluj DirectX" na końcu instalacji,

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

@up Otóż mam wszystko odinstalowane na steamie a to sięciągle ten Direct instaluje ... Zrobie tak jak na steampowered mówili. Zaraz napiszę co i jak.

Opublikowano

Dobra ... teraz nawet po włożeniu płyty nic się nie robi. Zaczynam zasysać z Neta. To tylko 30min ...

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...