Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wielki Błąd w FUT 13!

Dironixu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę o pomoc. Mam błąd taki:

"Podczas nawiązywania połączenia z FIFA Ultimate Team wystąpił błąd. Za chwilę zostaniesz przeniesiony do menu głównego gry FIFA 13."

Wczoraj jeszcze do 23 działało, później poszedłem spać, a dzisiaj chciałem pograć i niestety nie mogę. Gdy chce się zalogować na stronie FUT Webb pisze mi takie coś:

"Sorry!

Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later."

Wątpie żeby były jakieś prace techniczne, ponieważ były dopiero 19 lipca.

Sezony mi normalnie działają i wyszukują przeciwnika. Gre mam oryginalną w FUT grałem od tygodnia i nie było problemów, aż do dzisiaj.

Nie posiadam hamachi, ani nigdy nie miałem, więc tą opcję wykluczam, jak i z tą metryczką z tym "przechowywanie w chmurze, i te niewidoczne foldery" < Wszystko to zastosowałem i jednak nie pomogło. Proszę bardzo o pomoc, zależy mi na grze!

ZBIERAM ---

Opublikowano

Witam. Proszę o pomoc. Mam błąd taki:

"Podczas nawiązywania połączenia z FIFA Ultimate Team wystąpił błąd. Za chwilę zostaniesz przeniesiony do menu głównego gry FIFA 13."

Wczoraj jeszcze do 23 działało, później poszedłem spać, a dzisiaj chciałem pograć i niestety nie mogę. Gdy chce się zalogować na stronie FUT Webb pisze mi takie coś:

"Sorry!

Please come back later."

Wątpie żeby były jakieś prace techniczne, ponieważ były dopiero 19 lipca.

Sezony mi normalnie działają i wyszukują przeciwnika. Gre mam oryginalną w FUT grałem od tygodnia i nie było problemów, aż do dzisiaj.

Nie posiadam hamachi, ani nigdy nie miałem, więc tą opcję wykluczam, jak i z tą metryczką z tym "przechowywanie w chmurze, i te niewidoczne foldery" < Wszystko to zastosowałem i jednak nie pomogło. Proszę bardzo o pomoc, zależy mi na grze!

wyczyść dane przeglądarki :)

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Widocznie problem od nich, skoro czyszczenie nie pomogło musisz poczekać, albo napisz do ich supportu.

random.jpg

Opublikowano

Widocznie problem od nich, skoro czyszczenie nie pomogło musisz poczekać, albo napisz do ich supportu.

Jakieś dane możesz mi do nich podać? gdzie mogę napisać do nich jakiś list czy coś? Bana żadnego raczej nie mam, bo nic mi nie przyszło na maila.

Jeśli ktoś może pomóc bardzo bym był wdzięczny. :)

ZBIERAM ---

Opublikowano

Przecież jasno ci piszę żebyś spróbował później :

Sorry!

Please come back later.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Przecież jasno ci piszę żebyś spróbował później :

Sorry!

Please come back later.

Zobaczymy. Spróbuję później o 13/15. Jednak wątpię żeby coś zadziałało bo, pamiętam jak miałem błąd że nie mogłem grać sezonów na 1 klubie w FUT 13, po czym usunąłem klub i stworzyłem nowy i działało, lecz tu wgl nie mogę wejść do FUTA. Dam znać później.

ZBIERAM ---

Opublikowano

No niestety jeszcze nic nie działa. Mam nadzieje że FUT mi zadziała. Jest ciągle problem z połączeniem, poczytałem na FB, że kilku osobom się zawiesza FUT, lub przerywa im połączenie. Możliwe że zamiast naprawić FUT 13 dokładnie, to bawią się w FUT 14. Według mnie powinni naprawić porządnie Fife 13, a potem zabrać się za Fife 14, a raczej nie dużo nie trzeba naprawiać tylko ten FUT.

ZBIERAM ---

Opublikowano

Prawie wszyscy mają ten problem . Ja też na ps3 w fut nic nie moge prawie zrobić . Trzeba czekać aż naprawią .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

mi normalnie działa web ^^

Web normalnie, a w grze? Skoro nie działa koledze wyżej na PS3 to połowie też na Xboxie, i na PC. Napisałem maila do EA (dosyć obszernie) Zobaczymy co mi odpiszą.

ZBIERAM ---

Opublikowano

Ja te problemy z fut mam od wczoraj . Jak mi się uda to wejde do meczu i moge grać ale gorzej jest jak muszę coś kupić lub sprzedać wtedy odrazu wywala . Sezony chodzą mi bez zarzutu .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Ja te problemy z fut mam od wczoraj . Jak mi się uda to wejde do meczu i moge grać ale gorzej jest jak muszę coś kupić lub sprzedać wtedy odrazu wywala . Sezony chodzą mi bez zarzutu .

Mi też te normalne sezony się ładują, jednak gdy chce wbić na UT to już wiecie co mi wyskakuje. :< Może zaradzi ktoś coś, lub support w ostateczności pomoże, albo samo się naprawi, choć wieczności też nie będę czekał.

@Refresh

Niestety jest już kolejny dzień, i dalej błąd wyskakuje. Napisałem do supportu, zobaczymy co mi odpiszą. Jeśli ktoś ma jakieś rady, jak usunąć ten błąd, albo coś innego pisać tutaj! Gdy otrzymam wiadomość od EA Polska, dam wam znać. :)

ZBIERAM ---

Opublikowano

@F5

Dostałem Info od EA:

"Due to the above we have permanently blocked your access to the online gameplay portion of Fifa 13"

Spoko że blokada konta, skoro nie czitowałem, ani nie używałem trainerów. Szkoda kur*a tylko że musiałem trafić na czitera z którym grałem, a w dodatku jeszcze mnie posądzili.. Tak właśnie próbuję zarabiać na ludziach EA!

Temat można zamknąć.

ZBIERAM ---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...