Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarabianie SB na Aeria

ZeusekHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

wiem był już temat jak zarabiać itp

a więc tak

1. AeriaPoint odpadają wypelnilem z 10 ankiet i przez 30min przyszlo mi tylko 62 AP więc bym musial z tydzien przesiedziec aby zarobić na minimalna kwote 1250 Speed Boostów

2. Kupno Zalicza Się Lecz tylko gdy by byla jakas okazja naprawde OKAZJA!

3. Ankiety hmm Ankiety gówno dają za przeproszeniem więc może jest jakiś bot do ankiet bo nie zamierzam spędzić pół życia bawiąc się na ankietach z których gówno uzbieram ..

Więc Pytanko do was czy jest jakiś bot do ankiet który wypelnia te darmowe {Może i te płatne też} + jak się skończą zmienia ip i np amerykańskie i leci dalej z ankietami ?

Kolejne Pytanie to takie czy co opłaca się najbardziej robić żeby zarobić Speed Boost'y

Jak wy zarabiacie to 3 pytanko xD

A więc czekam na odpowiedzi :)

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

bota do robienia ankiet nie ma

okazje były, ale z tego co wiem to jakies 2lata temu i nie zanosi się na to, aby mieli wprowadzić z powrotem tamte zniżki

93988298266825447943.png

Opublikowano

Nie ma takiego bota który by robił ankiety. Czytałem niedawno o sposobie bardzo taniego kupienia punktów SB. Polegało to na zmianie regionu swojego konta na Rosję i kupowani SB przez prox z rosyjskim IP za ruble. W Rosji SB są bardzo tanie jeśli przeliczy się ruble na euro którymi można płacić zamiennie. Wychodzi kilka razy taniej, ale nie mam głowy by to zrobić. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Prawie automatycznie wypełniane ankiety da się osiągnąć robiąc odpowiedni formularz (w Chrome tak się da) ale osobiście się tym nie bawiłem. Z resztą pozawala to jedynie ograniczyć ilość uzupełnianych pól, wciąż trzeba nadzorować każdą pojedynczą ankietę.

Opłaca się wszystko bo zawsze coś dostaniesz, za darmo (nie licząc czasu). Nagrody za uzupełnienie przychodzą z opóźnieniem, przy każdej pisze ile czasu musi upłynąć by wypłacili należność. Po tym czasie możesz zgłosić daną ankietę przez formularz, musisz jednak podesłać dowód, że wykonałeś daną ofertę (screen maila, końcowa strona z ankiety). Wówczas w ciągu 48h powini oddać Ci AP.

Czytałem niedawno o sposobie bardzo taniego kupienia punktów SB. Polegało to na zmianie regionu swojego konta na Rosję i kupowani SB przez prox z rosyjskim IP za ruble. W Rosji SB są bardzo tanie jeśli przeliczy się ruble na euro którymi można płacić zamiennie. Wychodzi kilka razy taniej, ale nie mam głowy by to zrobić. :)

Swojego czasu owszem były tanie SB z innych państw ale z tego co kojarzę to podnieśli im ceny i Polska ma jedne z najniższych.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Hmm a jest możliwość jakiegoś ''sponsoringu'' coś w ten deseń ? :p

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Hmm a jest możliwość jakiegoś ''sponsoringu'' coś w ten deseń ? :P

W życiu o czymś takim nie słyszałem (na płaszczyźnie NFSW) i szczerze wątpię.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Hmm a co myślicie o np: Zarabianiu pieniedzy przez klikanie w ankiety i robienie ich na innych stronach za pewną ilość dostajemy np 2$ i przelewamy na PayPal i kupujemy potem SB

albo też robienie kont np crossfire i sprzedawanie za kody do nfs world na speed boosty ? :)

531ms4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...