Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aprilia SR 50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oglądałem wczoraj i jeździłem na aprilce 50 i taka jakaś mocna sie wydaje czy tak wszystkie czy mogła mieć coś zmienianego np jakiś tuning czy coś miała ?

Opublikowano

Aprilia ogólnie uchodzi za dość zrywny i szybki motor ale jeśli chodzi o 50ccm to nie przesadzajmy :)

Prawdopodobnie mogła mieć coś wymieniane

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Acha dzięki

bo właśnie tak mi się zdaje że taka jakaś mocniejsza a co najważniejsze chyba w sobote będzie moja to se ją obbadam :D

Jak ktoś ma skuterka 50 to jak się zbierają i ile trzeba dawać gazu aby sie zebrał ?

Opublikowano

Pewnie tuningowana. Nie czarujmy się - kupowanie motocyklu 50ccm jest bez sensu. Lepiej kup mini crossa :-)

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

NW myśle na prawde fajnie sie jeździło sprowadzona z Holandii nie stara itp tak jak pisałem dość mocna chyba kupie ją :D Co polecacie bo mi się zdaje że cylider to jakieś 70 jak będe zdejmę plastiki i zobacze :)

A ona ma sportowy wydech on dużo może dawać?

Opublikowano

Pewnie tuningowana. Nie czarujmy się - kupowanie motocyklu 50ccm jest bez sensu. Lepiej kup mini crossa :-)

Mini crossa? Może jeszcze chińskiego? Który rozpadnie się po kilku miesiącach ,,Szalonej'' jazdy.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

SR 50 to akurat nie jest motocykl, tylko skuter. :)

Może wydawać Ci się mocna, jeżeli nigdy nie jeździłeś.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

JA PRDL
Z telefonu na dodatek na szybko tak się piszę :D

Nie jeździłem na innym i jakiś słabszy był :P

Teraz pisałem z komputera :)

Opublikowano

Ale co ty w ogóle mówisz. "MOC" w skuterze 50 ccm? No kurwa.

Dobrze zrobiony i wyregulowany skuter, z częściami z stage6 dużo da. Oczywiście markowy, nie chinol.

Opublikowano

Dobrze zrobiony i wyregulowany skuter, z częściami z stage6 dużo da. Oczywiście markowy, nie chinol.

Właśnie dobrze piszesz :)xDeStRuCtx Lepiej sie nie wypowiadaj jak nw o co chodzi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...