Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Lord Of The Rings 2 [Powrót] [ Survival + Lekki RPG ] [ Nowe Moby ] [ Nowe Craftingi ]

Archerowy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The Lord Of The Rings 2 [Powrót] [ Survival + Lekki RPG ] [ Nowe Moby ] [ Nowe Craftingi ]
Wersja:1.6.2
Typ Serwera: Dedykowany
WhiteList:Włączone
Tryb Gry: Survival + Lekki RPG
Ilosc Slotow:7
Zwierzeta: Włączone
Potwory: Włączone<

Pluginy dobrze wybrane i dobrze skonfigurowane.

>Archerowy [ Właściciel ]
KowbojPolska [ Admin ]
Vatovy [ Moderator ]
Balans Jedzenia:
Na serwerze nie można jeść ciągle jednego bo się umrze.. Czasami zjeść należy mięso, czasem warzywa, czasem owoce i słodkości! I oczywiście pić wodę. Utrudni to życie i walkę.
Proteiny:
- Steki
- Schaby
- Pieczone Kurczaki
Słodkości:
- Ciastka
- Ciasto
- Placek Dyniowy
Owoce:
- Jabłka
- Melony
Warzywa:
- Ziemniaki
- Marchewki
Reszta jedzenia dodaje np. trochę protein i np. witamin. Czyli nie da rady ich określić.
Nowe Moby:
- Wraith [ Duch ]<
- BabyZombie [ Mały Zombie ]
- Giant [ Olbrzym Zombie ]
- GiantSlime [ Król Glutów ]
- GiantMagmaCube [ Ostateczny Boss ]
- PigChest [ Skrzynia na śwince :3 ]
- Draugry [ Potwory jaskiniowe ]
- Herobrine Block [ Opętane Bloooki ]
Nowe craftingi:
Są nowe craftingi. Np. z nowego materiału, do którego mają przepis tylko krasnoludy. Mithril, można robić z niego zbroje i akcesoria. Jest silniejszy od diamentu. Jest też wiele więcej nowych craftingów, ale receptury są ukryte przez administracje.
Wojny:
Głowna wojna jest to wojna między Mordorem, a resztą królestw. Każde ma prawo zaatakować Mordor a on ich. Ale żeby niszczyć czyjeś terytorium musi być władca królestwa.
Konflikty i Sojusze:
Elfy - Sojusz z Hobbici / Neutral z Ludzie / Wojna Mordor i Krasnoludy
Ludzie - Sojusz z Hobbici i Krasnoludy / Neutral z Elfy / Wojna Mordor
Hobbici - Sojusz z Elfy i Ludzie i Krasnoludy / Wojna z Mordor
Krasnoludy - Sojusz zLudzie i Hobbici / Wojna Mordor i Elfy.

Królestwa:
Elfy:
-
- Xyanide [ Honorowy Beta Tester ]
-
- toren177
-
-
-
Hobbici:
- Archerowy [ Król ]
-CiasteG
-MurzynzJamajka

-
-
-
Krasnoludy:
- Diwex99 [ Król ]
-
-
-
-
-
-
Mordor:
- Vatovy [ Król ]
-
-
-
-
-
-
Ludzie:
-
- konus123 [ Król ]
- Obmis
-
-
-
-

Przykładowa Wejśćiówka na serwer:
Nick:
Kontakt:
O sobie:
Dlaczego ty?: Dłuższa wypowiedź.
Przykładowa karta postacii:
Imię:
Królestwo/Rasa:
Specjalizacja:
Historia postacii:

Żeby się dostać trzeba napisać kartę postacii i wejściówkę

Jak nie w temacie to na PW!

Prezentacja słaba bo jak zawsze się coś w niej psuje.
Zatrudniam jutro grafika i będzie specjalna prezka ;)

Opublikowano
Nick:konus123

Ortografia: 1/10:9/10

Kontakt:ts3

O sobie:mam na imię Konrad , moim hobby jest sport, gry komputerowe, muzyka i imprezowanie :P

Dlaczego ty?:gram w minecraft'a od wersji 1.7.5, od tamtego czasu ogarniam wszystkie craftingi, potrafię walczyć i ogólnie, gram uczciwie, pomagam każdemu gdy jest to potrzebne i oczywiście współpracuje z innymi.
Imię:Konrad

Królestwo/Rasa:Ludzie

Specjalizacja:Walka w ręcz, strzelanie z łuku, budowanie

Historia postacii:Jestem konrad pochodzę z małej wioski, od małego dziecka uczyłem się walki, celnego strzelania z łuku, ojciec uczył mnie architektury i budownictwa,matkę i ojca straciłem mając 15 lat od tamtego czasu radze sobie zupełnie sam.
PS.Proszę o szybkie dodanie bo chciałbym zagrać na tym serwie :)
Opublikowano
Nick:037

Ortografia: 9/10 (NIE DAJE 10/10,PONIEWAŻ KAŻDY CZŁOWIEK MA PRAWO DO BŁĘDÓW I NIE ZAWSZE BĘDZIE MIAŁ POPRAWNIE NAPISANE ZDANIE/SŁOWO/ITP)

Kontakt:TS3

O sobie:Nazywam się Błażej,mam 15 lat (jak napisane w 2pkt.). Lubie uprawiać różne sporty,grać na komputerze,spędzać czas z rodziną i ze znajomymi.Nie wiem co dalej napisać (w razie pytań proszę pisać)

Dlaczego ty?:Ponieważ mym zdaniem jestem ogarnięty,lubię budować, jestem pomocny[Gdy komputer nie wariuje].

Gram w minecrafta od wersji 1.2_0.1 [chyba dobrze napisałem{w tej wersji co dodano łóżka}],ogarnąłem praktycznie wszystko co możliwe oprócz mechanizmów. Bardzo podoba mi się współpraca z innymi , nie lubię chamstwa.

I gdy znajdę cheatera buggera , bugi to powiadomie o tym administratora.

Karta Postaci:

Imię:Steven

Królestwo/Rasa: Ludzie

Specjalizacje:Budownictwo,łucznictwo,polowanie

Historia postacii:Nazywam się Steven, pochodzę z małej wioski zwanej Ortopic,mieszkaliśmy tam wraz z Ojcem i bratem 'Edwardem' Matki nie zdążyliśmy poznać ponieważ zmarła na jakąś straszną chorobę, rok temu naszą rodzinną wioskę zaatakowały orki Ojciec nas schował do schornu mnie i mojego brata , Dzień po najeździe orków otworzyliśmy właz i wyruszyliśmy w poszukiwaniu wioski... CDN

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Nick:Ciasteg

Ortografia: 9/10

Kontakt: Skype oraz ts3, narazie nie podaje. Jeśli już to podam w grze.

O sobie: Mam na imię Sebastian, interesuję się piłką reczną oraz różnymi programami komputerowymi. ;)

Dlaczego ty?: Dłuższa wypowiedź. Dlaczego ja ? Ponieważ myślę że jestem ogarniętym graczem, nie sprawiającym problemu. Pierwszy raz widzę ten typ serwera więc pomyslałem czemu nie.

Imię: Cibers

Królestwo/Rasa: Hobbici

Specjalizacja: Budownictwo, walka wręcz, łucznictwo.

Historia postaci: Pochodzę z małej wioski mieszkałem tam wraz z ojcem Zygmuntem i matką Łucją. Z ojcem wiele się nie znałem ponieważ kiedy się urodziłem poszedł na wojnę z potężnymi gnollami, w tragicznych okolicznościach zginął. Po roku zginęła matka przez ciężką chorobę na którą nie było lekarstw. Zostałem sam. Postanowiłem wyruszyć w podróż w nieznane...

mca.png
Opublikowano
Nick: MurzynZJamajka

Ortografia: 9/10
Kontakt: skype/TS3. Jeśli się dostanę podam na serwerze :)
O sobie: Hmm, Co ja mam tu pisać ? Jestem miłym ogarniętym graczem oraz lubię serwery tego typu. Moim Hobby jest granie na komputerze i chodzenie na plażę :).( P.S. Zapomnijmy o przygodzie na tamtym serwerze. Okey Archer ;D ? )
Dlaczego ty?: Ponieważ lubię serwery tego typu :).

Imię: Natius

Królestwo/Rasa: Hobbici
Specjalizacja: Górnictwo, łucznictwo, walka wręcz
Historia postaci: Gdy byłem jeszcze mały straciłem rodziców. Byłem wychowywany przez dziadków w małej wiosce zwanej Camorrą. Gdy byłem starszy zacząłem ćwiczyć łucznictwo i walkę wręcz. Pewnego razu gdy byłem na polowaniu zobaczyłem obóz wroga. Postanowiłem zakraść się i obserwować przez jakiś czas co planują. W końcu wróciłem do wioski i zawiadomiłem wszystkich mieszkańców. Gdy nastała noc zostaliśmy zaatakowani lecz byliśmy już przygotowani do walki. Walka trwała 4 godziny i była dla nas Zwycięstwem. W końcu umarli i moi dziadkowie więc postanowiłem, że wyruszę w podróż...

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

Archerowy, gdyby coś to chyba żle wpisałeś ip. Bo teraz dałem na liste serwerów i pisze ze błedne ip :C

mca.png
Opublikowano

Przykładowa wejśćiówka na serwer:

Nick:
Elitarny

Ortografia: 1/10 8/10

Kontakt: Skype Ts3

O sobie: Tak szczerze ? Lubie wyjść na piwo z kolegami obrobić jakąś flaszkę od czasu do czasu zjarać blanta i o czywiście pograć w MC z fajną ekipą i na ciekawym serwie

Dlaczego ty?: Dłuższa wypowiedź. Jestem spokojnym człowiekiem nie spinam sie o byle co , lubie pomagać innym gdy są w potrzebie jestem kulturalny i miły. Gdy ktoś na mnie bluzga albo ma jakieś problemy to próbuje załatwić to w sposób nie agresywny i spokojny.

Przykładowa karta postacii:

Imię:
Elitarny

Królestwo/Rasa:Ludzie

Specjalizacja:
Walka wręcz i z łuku , Górnik

Historia postaci : Matka z ojcem zmarli podczas moich narodzin od małego wychowywał mnie Bear Grylls. To on mnie nauczył jak przetrwać w trudnych warunkach. Dzięki niemu wiem jak obsługiwać sie dobrze mieczem i łukiem.

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Serwer w miare spoko wszystko dobrze tylko nie czas jak jakieś popierdolone nawiasy

Adminie napisałem ci kurwa na czacie że nie będę grać i że sam wyjdę z serwa tylko oddam eq do skrzyni to nie kurwa musiałeś zbanować ja pierdole szkoda mi takich ludzi na prawdę

Fajnie było ale z tym banem to mnie rozjebałeś... hahahaah

Pozdro nawet juz nie musisz odpowiadać na mój komentarz

Ludzie jak chcecie to wbijajcie na serwa bo jest w miare spoko tylko sie nie zdziwcie jak dostaniecie bana że napisaliście coś bez nawiasu

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Kurwa dostałem kika nie wiedziałem za co dostałem 2 też nie wiedziałem za co jakbyś nie mógł szczegółowo napisać powód wyrzucenia zanim ogarnołem co sie stało BAN grałęm na serwie 2 minuty

Pozdrawiam....

1315741014-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...