Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Kto spłodził jeb..ch Feederów i unskiledów

Egramy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie Kto spłodził jeb..ch Feederów i unskiledów kur.. już 4 gra pod rząd stracone 40LP przez zaje.... feederów

I tu się kłócą wszyscy że nie ma elohell. 5 min. gry 2-8 dla enemy WTF aż już żygam tymi rankedami. Próbowałem wbić srebro było już 94 LP i nagle jak zeczeło federów mi dawać do drużyny to spadłem do 60 i jak tu kur.... grać.

Jak Skur...le bez run grają

Federzy, Afkerzy, Unskiledzi

Dlaczego? A dlatego, że to ile ich jest jest nie do pomyślenia a szczególnie w moich rundach.

Co 2 gra to jest trool który ma 0 skilla w LoLu bądz afkuje.

TO mnie już zaczyna wkurzać ze jakiś trool wchodzi sobie i psuje grę całej drużynie...

Po takich grach się odechciewa grać w LoLa.

Jak bardzo Pr0 trzeba być, żeby w 45 minutowej grze mieć 60 csa - żygam tymi pr0 grajkami

a gry sam nie wyceruje jak takie ceregiele odpierdal.....

Sory ale musiałem................

Opublikowano

Chusteczkę?

edit:

Warna? kurwa takie bezmózgi powinny dostawać od razu perm'a na funkcjonowanie w społeczeństwie. Mam receptę na Twoje problemy człowieku: wyloguj się. Na chuj tu nam się wypłakujesz? Raz w tygodniu przynajmniej jakiś dzieciak się tu żali, mam Cię kurwa przytulić?

Antywarn. Pierdolnij się w łeb, wyjeb clienta, wróć do tetrisa.

elo

Opublikowano

Up edytuj bo warna dostaniesz xD

Gimbaza siedzi w brazie, takie straszne dobralo mi feederow i przegralem mogles zajebac glowa w klawiature, albo w sciane jak miales odreagowac a nie robic spam temat :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...