Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Lee Sin - Dobry build?

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zrobiłem se build na Lee Sina, ma on 5 itemków bo 6 nie pamiętam ale wiem że to cos sie robi z Długiego Miecza.

Build: Wriggle's Lantern, Mercurys Treads, Bloodthirster, Frozen Mallet, Last Whisper i ostatni item sie buduje z Długiego Miecza, chyba miało to być Infinity Edge.

Ocencie mój build i powiedzcie co w nim zmienić :>

Opublikowano

na jungle? lee w jungli pod dmg moze miec latarnie jezeli gra na takiego xina (cos co go outdamaguje), albo jak dobrze poszly early ganki i moze snowballowac.

cos pod dmg preferuje gdy juz spadamy z dmg, mozemy kupic np bloodthristera/black clevera. DO builda dalbym bulwark/solari na pewno wywali malleta i wstawil za niego omena

<>

Opublikowano

Jeżeli idziesz nim na jungle to nie ma sensu budowania Latarni, moim zdaniem lepiej zastąpić to tym czerwonym czymś na wardy (jeżeli o nie chodzi). Latarnia to build pod tanka raczej. Lepiej zrobić Lizarda już. Infinity się nie nada na Lee Sina bo jego nie robisz pod kryty. Zmień też kolejność buildu. Polecam taki

Buty tutaj sytuacyjne > Ravenous Hydra > BloodThirster > Last Whisper > Frozen Malet > tutaj wybierasz czy wolisz bardziej tanky np Omen, albo Warmog albo dalej w stronę ad to polecam Black Cliver. Widziałem dziś takiego Lee Sina i gromił. Pozdrawiam.

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...